De Vrijdag Verlossing - Bierbrouwerij Borne editie!

De lokale brouwer van deze editie is bekend

De Vrijdag Verlossing - Bierbrouwerij Borne editie!

Potverdikkie, hebben wij even mooi nieuws! De lokale brouwer die dit keer gastheer is tijdens de Vrijdag Verlossing is bekend. Niemand minder dan Bierbrouwerij Borne zal deze editie het weekend inluiden met hun eigengemaakte, overheerlijke overigens, bier.

We zijn gestart met De Vrijdag Verlossing om een lokale producent uit de regio een podium te bieden voor zijn/haar product. De eerste editie werd afgetrapt door Karelsk, dat meteen releaseparty was voor hun eerste biertje: ‘Hop, Hop’. En wat was dat een goed begin van het weekend! Nu is de eer aan Bierbrouwerij Borne om hun bier het podium te bieden dat het verdiend. Van een kleine brouwerij zijn ze uitgegroeid tot een middelgrote brouwer met verkooppunten in de gehele regio. Niet voor niets, want hun met regionale grondstoffen gemaakte bieren hebben een speciaal karakter.

Dus kom gezellig langs, de entree is gratis, en laat de stress van de week los tijdens de Vrijdag Verlossing! Het begint om 16.00 uur, maar je kunt uiteraard ook later aansluiten. Voor de niet-bierliefhebbers: we hebben uiteraard ook wat anders te drinken. Voor de hongerigen: we hebben uiteraard ook wat te eten. Geen enkele reden om niet te komen dus!

Datum: 25 mei 2022