Doneer een boek!

Aan wie geef jij dit prentenboek cadeau?

Doneer een boek!

Doneer een boek aan vluchtelingenkinderen uit de Oekraïne en/of aan de kinderen van de Voedselbank! Deze actie is in samenwerking van Bibliotheek Borne en Bruna tot stand gekomen. Met elk boek die je cadeau geeft, maak je een kind blij!

Hoe werkt het? 

Kies bij Bruna in Borne het prentenboek ‘Ik zou wel een kindje lusten’ (óf kies een ander kinderboek uit), reken het af en laat het bij Bruna achter. Bruna en Bibliotheek Borne zorgen er samen voor dat alle gedoneerde boeken op de juiste plek terecht komen!

Doe je ook mee aan deze mooie actie?

Over ‘Geef een (prenten)boek cadeau

De campagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Om die boekenkasten te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om  in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.

Voor een heel klein bedrag zijn de boeken te koop in de boekhandel, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben.

Datum: 18 mei 2022