Geven & Gunnen, samen meer goed doen!

Geven & Gunnen, samen meer goed doen!

Het eerste kwartaal van 2023 staat in het teken van ‘Geven & Gunnen‘.  Veel mensen zijn aan het consuminderen en minimaliseren. Niet alleen vanuit de duurzaamheidsgedachte, maar ook omdat we met ons allen de broekriem wat moeten aanhalen. Genieten van kleine dingen in het leven is echter ook een groot goed. Een ander iets geven en gunnen, maakt gewoon gelukkig; jou én de ander.

Een heleboel initiatieven binnen het Kulturhus passen al bij het Geven & Gunnen motto. Maar we hebben ook een aantal mooie nieuwe activiteiten waarbij je een ander wat kunt gunnen. Wat denk je bijvoorbeeld van het Foodshare Vriendschapsdiner waarbij je zelf wat te eten meeneemt en deelt met anderen. Zo proef je de meest bijzondere, speciale en lekkere gerechtjes en je ontmoet een heleboel gezellige nieuwe mensen. Ook onze spreekuren zijn en blijven gratis toegankelijk. Als je ergens hulp bij kunt gebruiken, dan kun je langskomen in de bibliotheek.

Andere initiatieven waarbij je gratis deel kunt nemen:

Bloem- en groentezaad delen
Muziekcafé Met Reborne & Honeysuckle Rose
Voorspeelochtend Piano Editie

Nog meer 
Zaterdag 11 februari is Kulturhus Borne voornemend de Geven & Gunnen markt te organiseren. Samen met de gemeenschap, met jullie! Om alle initiatieven, die in de Bornse gemeenschap bestaan in het kader van geven en gunnen, een podium te geven. Alle projecten, activiteiten en initiatieven die een ander kunnen voorthelpen en blij maken komen in aanmerking. Iedereen die zijn/haar dorpsgenoot wil voorthelpen, iets wil schenken, gewoon om dat je jouw dorpsgenoot iets gunt wil schenken, is van harte welkom om mee te doen op 11 februari.

Meedoen? Stuur een mail naar: laura.reymer@kulturhusborne.nl

Datum: 29 december 2022