Het Voorleesfeest een groot succes!

Afsluiting Nationale Voorleesdagen & Ieder Kind een Boek op de Plank

Het Voorleesfeest een groot succes!

Het Voorleesfeest van zaterdag 3 februari was een groot succes! Dit Voorleesfeest was de afsluiter van de Nationale Voorleesdagen en van de geslaagde crowdfundactie Ieder Kind een Boek op de Plank. Met die actie hebben we meer dan €10.000,00 op weten te halen om zo alle kinderen van Dreamteam Borne en de Verjaardagsbox Borne in 2024 twee keer – op hun verjaardag én met de Kinderboekenweek – een boek cadeau te kunnen geven.

Tijdens het feest is er voorgelezen in het Arabisch, Armeens, Turks, Oekraïens én Twents. Aan het eind van het feest kreeg iedereen een verrassing: een oranje tasje van de Nationale Voorleesdagen met daarin onder andere een miniversie van het voorgelezen prentenboek ‘Help! Een verrassing’ én een August knuffeltje.

In de pauze kregen de kinderen ranja en konden ze kleuren/knutselen/ de ‘Waar is Wally?’ speurtocht doen. Als klapper op de vuurpijl hebben we gratis toegangskaartjes uitgedeeld voor de theatervoorstelling die op zaterdag 1 juni (landelijke Boekstartdag) gespeeld gaat worden. Deze voorstelling gaat over het prentenboek: “Ik zou wel een kindje lusten”. Voor kinderen van 2 t/m 8 jaar.

Datum: 06 februari 2024