Hilarische lezing over Twente - 5 november

Eddy Oude Voshaar

Hilarische lezing over Twente - 5 november

Een avondje met de Twentse schrijver Eddy Oude Voshaar: een voorstelling in het Twents die het midden houdt tussen humor, fotografie, kunst en cultuur.

Aan de hand van prachtig beeldmateriaal neemt de inmiddels bekende natuurfotograaf, verteller en poeet Eddy Oude Voshaar je op een werkelijk humoristische wijze mee op reis door het Land van de Dinkel. Dat stukje Nederland is volgens Eddy “het mooiste stukje van Europa, want verder ben ik nog niet geweest……”.

Het is een avondvullend programma met Twentse verhalen vol humor, improvisatie, prachtige fotografie en passie. Eddy weet het land rondom de Dinkel te verheffen tot een waar kunstwerk. Je ziet het Land van de Dinkel zoals je het nog nooit hebt gezien.

Eddy Oude Voshaar heeft inmiddels met succes 12 boeken uitgegeven waarvan er bij elkaar al zo’n tienduizend exemplaren verkocht zijn.

Foto is van Brenda Klein Breukink

Let op: bij deze voorstelling werken we met de voorwaarde Checken voor Toegang. Vergeet dus niet je coronabewijs in de CoronaCheck app of het officiële printje met QR-code mee te nemen!

Datum: 01 november 2021