Kom in de kerststemming

Met deze leuke kerstactiviteiten

Kom in de kerststemming

Kerstige activiteiten

Ook zo een zin in de kerstdagen? Wij ook! En er is allerlei leuks te doen!

Jingle all the Way
Jingle Bells is misschien wel één van de bekendste kerstnummers. Jingle all the Way op zondag 11 december. BigBand New Sound Jazz Machine speelt tussen 15:00 en 16:30 een uniek kerstrepertoire. De band bestaat uit een mix van amateur jazzliefhebbers en beroepsmuzikanten die sinds 2015 jaarlijks een uitverkocht kerstconcert geeft, in Jazzpodium de Tor te Enschede. Het publiek wordt getrakteerd op een verrassende mix van jazz arrangementen uit de pen van Joris Bolhaar. Waarbij humor een grote rol speelt.
https://www.kulturhusborne.nl/programmadetails/jingle-all-the-way/

Cameretten
Kerst draait om gezelligheid. Er is altijd wat te lachen in Borne. Kom vrijdag 16 december keihard lachen en laat je verrassen door de finalisten van Cameretten 2022! Het Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland! Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij.
https://www.kulturhusborne.nl/programmadetails/finalistentournee-cameretten-festival/

Kerstconcert
Inmiddels een traditie in Borne: het Kerstconcert van het Borns Kleinkoor. Ook dit jaar belooft het een sfeervolle avond te worden, kleurrijk, verrassend, traditioneel en modern. Naast traditionele Nederlandse kerstliederen staan op het programma ook mooie nieuwe en verrassende liederen uit enkele andere landen. Het kerstconcert vindt plaats op donderdagavond 22 december in de prachtige Stephanus Kerk.
https://www.kulturhusborne.nl/programmadetails/kerstconcert/

Christmas Sing-a-long
Kan voor jou de kerstplaylists niet vroeg genoeg worden afgespeeld of zing jij het hardst mee met kerstmuziek? Vrijdag 23 december is er een gezellige avond met Christmas Sing-a-long. Eigenlijk net als thuis: een hapje en een drankje met je favoriete kerstnummers! Aanwezig deze avond zijn Inpajoko, Double6, Everthree, Reborne, Leonie Pol, Jasper van der Kolk en Bertus van ‘t Foort en de Bornse Midwinterhoornblazers. Als dat geen recept is voor een groot succes dan weten wij het ook niet meer!
https://www.kulturhusborne.nl/programmadetails/christmas-sing-a-long/

Datum: 22 november 2022