Kulturhus Festival - 27 maart 2022

Kom er bij!

Kulturhus Festival - 27 maart 2022

Hûsgenoten, Kulturhusvrienden, Cultuuractivisten, Partners; beste mensen!

Op zondag 27 maart 2022 organiseren wij weer het Kulturhus Festival.

Hét festival waarop we samen aan onze bezoekers/klanten/gebruikers/gasten laten zien, wat er allemaal te doen, beleven, zien, leren en halen is in het Kulturhus, huis van Borne.
Lang verhaal kort: in een laagdrempelige festivalsfeer kunnen jullie laten zien wat je in huis hebt!

Naast diverse podia, zullen we onder andere ook (weer) een maatschappelijk plein, een huiskamer voor nieuwe noabers en een streekmarkt organiseren.
De hele maand maart staat bij ons in teken van de maand van de streektaal. Daarom is er tijdens deze editie van het Kulturhus Festival ook een Twents podium.
Verder is de gemeente, toekomstig hûsgenoot, ook op een ludieke wijze aanwezig bij het a.s. Kulturhus Festival om alle nieuwe inwoners van Borne van de afgelopen jaren welkom te heten.

Bij deze nodigen wij elke organisatie, vereniging, initiatief, en ‘’kunstenmaker’’ namens het Kulturhus van harte uit om mee te doen!
Met een optreden, met een performance, met een keukentafelgesprek, met een 1-op-1 ontmoeting, met een info-statafel, of op een andere nog-niet-bedachte wijze. Alle ideeen zijn welkom!

Hoewel we nu op dit moment niet kunnen weten hóe het corona-landschap er eind maart uit zal zien, gaan we op moment van schrijven uit van het beste scenario en kunnen we een geweldig festival organiseren met z’n allen, voor Borne. Mochten de coronakaarten in maart anders blijken te liggen: we houden gewoon contact met elkaar en houden de goede moed erin!

Interesse of ideeen? Stuur dan even een email naar: laura.reymer@kulturhusborne.nl

Datum: 02 november 2021