Mash Up bij 't Mooi Weer Festival

Over de band

Mash Up bij 't Mooi Weer Festival

Je hebt het vast al meegekregen; ’t Mooi Weer Festival dat op zaterdag 17 juni plaats gaat vinden. Een super leuk gratis festival dat alleen doorgaat met mooi weer! Eén van de bands die zijn opwachting maakt is Mash Up. Maar wie is nou Mash Up? Goeie vraag en Mash Up heeft daar een goed antwoord op. Lees snel verder over deze dynamische zevenkoppige band!

Wie is MASH UP?

MASH UP is een nieuwe, dynamische coverband, opgericht net voor coronatijd. Met alle daaropvolgende beperkingen volgde een tijd waarin het repeteren hen erg moeilijk werd gemaakt. Desondanks zijn zij erin geslaagd vandaag een mooie setlist te kunnen presenteren op dit Mooiweerfestival. Het is hun eerste performance, dus je bent getuige van een primeur!

De zevenkoppige band bestaat uit muzikanten afkomstig uit Almelo, Borne en Hengelo, die afzonderlijk van elkaar altijd al actief geweest zijn in het spelen en zingen van muziek en die elkaar nu gevonden hebben in MASH UP.  MASH UP bestaat uit vier mannen: Rick ter Elst (drums), Arjen van der Wal (keyboard), Sander Kamphuis (bas guitar) en George Pareira (lead guitar) en drie vrouwen: Esther de Fretes, Judith Peters en Yvonne van Elten (zang). Hun muzikale ervaring hebben zij opgedaan bij verschillende bands en daarnaast hebben Sander, Judith, Esther en Yvonne ook ervaring in de Black Gospelmusic, na jaren gezongen te hebben bij Soul & Gospelchoir Spirit (Borne).

Wat je mag verwachten
MASH UP brengt een gevarieerd poprepertoire van voornamelijk nummers uit de zeventiger en tachtiger jaren, maar zij schuwen ook de nummers van deze tijd niet. Kenmerkend voor het repertoire van MASH UP is de voorkeur voor nummers waarin driestemmige vocals de boventoon voeren, waaronder ook verschillende medleys en mash ups van bekende nummers. Zomaar een greep uit het repertoire: Tina Turner komt voorbij, maar ook Hall & Oates, Lois Lane, The Three Degrees, Sandy Coast, Mell & Vintage Future, Linda Ronstadt en uit de gospelmuziek het nummer ‘Shackles’ van Mary Mary.

Kortom, MASH UP staat met dit gevarieerde repertoire garant voor een feest der herkenning en speelt met veel plezier een paar rondjes op het eerste ’t Mooi Weer festival en hoopt daarbij natuurlijk ook op het enthousiasme van het publiek. Dus meezingen en dansen mag!!

Veel plezier bij MASH UP!

Lees ook over de andere bands of bestel een gratis ticket voor ’t Mooi Weer Festival! 

Datum: 19 mei 2023