Metal-oamd: Kulturschok!

Zaterdag 28 oktober

Metal-oamd: Kulturschok!
Scheurende gitaren en rauw keelgeluid, het is tijd voor ๐—ž๐˜‚๐—น๐˜๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ธ: ๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น-๐—ผ๐—ฎ๐—บ๐—ฑ!
Dit jaar gaan de remmen los met Incoming Paper, Stroef & A Life Aligned. Zij brengen een vurige combi van blues, rock รฉn metalmuziek mee op ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿด ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ aanstaande.

Over Incoming Paper
Incoming Paperย is een rockband uit Twente met hier en daar een rauw metal geluid. De diverse muzikale achtergronden van de vijf bandleden zorgen voor invloeden van Alter Bridge, Stoneย Sourย en Tool. Een mix die zorgt voor een lekkere sound.ย De Twentse jongens zorgen voor een vurig en ongebreideld optreden met enerzijds pittige doch zwoele gitaren, drums en zang. Tussendoor moet je niet raar staan te kijken van de fijne rockballads die je klaarstomen voor het volgendeย incomingย potje rock voor de nodige rondvliegende haren en lichamen. Kortom; een lekker rockgeluid dat aankomt!ย 

Over Stroef
Zonder wrijving geen glans, zonder weerstand geen warmte, zonder Stroef geen muzikaal feest! Zij zijn een coverband die het net even anders doen, maar ze hebben ook eigen nummers! Hun muziek kun je het beste beschrijven als blues/rock โ€˜nโ€™roll en vleugje evergreens.

Over A Live Aligned
A Life Aligned is een christelijke metalcore band en het epitoom van ambivalentie: hard als de hel met een hart voor de Heer. Ze brengen frisse metal met meer inhoud dan een partypack Pom-Bรคr. Met hun keiharde insteek op dansbare ideeรซn en het uitschreeuwen van rake teksten wordt de eeuwenoude boodschap van hoop nieuw leven ingeblazen.

Entree:ย โ‚ฌ10,00
Tijd:ย 20.30 uur
Koop nu je tickets via deze link

Datum: 16 oktober 2023