Nederland Leest 2021

1 t/m 30 november

Nederland Leest 2021

Haal boekgeschenk op tijdens Nederland Leest in de bibliotheek

Kom naar de Bibliotheek Borne tijdens Nederland Leest en krijg het boek De wandelaar van Adriaan van Dis van ons cadeau!

In dit boek krijgt een Nederlander in Parijs bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit.

Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek.

Eén boek, duizend gesprekken

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom organiseren we tijdens Nederland Leest verschillende activiteiten voor onze leden en bezoekers waarbij ontmoeting en gesprek centraal staan. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van reizen en je kunt je aanmelden voor activiteiten rond dit thema!

Wandeling Oud Borne – Nederland Leest

Bibliotheek Borne organiseert in samenwerking met de gidsen op vrijdag 12 november een wandeling in Borne met start en eindpunt Kulturhus Borne. De wandeling start om 10.00 uur en na afloop ontvangen de deelnemers het boek van Adriaan van Dis “De Wandelaar”. Uiteraard is er dan ook koffie/thee.
De wandeling is ongeveer 1,5 km en duurt 90 minuten.

Maximaal aantal deelnemers: 15
Deelname: gratis, aanmelden verplicht door het reserveren van een gratis ticket hieronder

Boek nu je ticket(s)! 

Datum: 29 oktober 2021