Heel Nederland Leest Sonny Boy!

Nederland Leest

Heel Nederland Leest Sonny Boy!

In november staat Nederland in het teken van lezen en verbinden. Onder de vlag van Heel Nederland Leest nodigen wij jou uit om samen met ons een bijzonder avontuur aan te gaan. Dit jaar draait alles om het thema ‘Samen een goed boek lezen’.

Wij lezen Sonny Boy, jij ook?
Heel Nederland Leest is de grootste leesclub van Nederland. In november 2023 staat Sonny Boy van Annejet van der Zijl centraal. Wil je ook meedoen? Haal dan deze maand jouw gratis exemplaar van Sonny Boy op in de bibliotheek(op = op!). Voor zowel leden als niet-leden is dit helemaal gratis: een cadeautje van de Bibliotheek!

Sonny Boy: Een verhaal dat verbindt
Het verhaal van Sonny Boy neemt ons mee naar een tijd vol uitdagingen, liefde en veerkracht. Het vertelt het aangrijpende verhaal van Waldemar, een jonge Surinaamse student, en Rika, een Hollandse vrouw, en hun onwaarschijnlijke liefde tijdens turbulente tijden. Thema’s als liefde, scheiding, veerkracht en het vinden van een thuis blijven actueel, en daarom willen we ze samen met jou ontdekken en bespreken.

Activiteit Bibliotheek Borne
Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee houdt over dit boek op vrijdag 1 december een open leesclub in Bibliotheek Borne. Doe mee en ontdek hoe leuk het is om samen met andere over boeken te praten! Wil je meepraten? Meld je dan wel even aan.
Bekijk HIER alle informatie.

Campagne Heel Nederland Leest
Heel Nederland Leest is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB in samenwerking met de bibliotheken ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema. In het hele land worden er in de maand november activiteiten georganiseerd voor Nederland Leest om lezers met elkaar te verbinden. Zien we jou ook in de Bibliotheek tijdens Nederland Leest? Bekijk het overzicht met de landelijke activiteiten op www.heelnederlandleest.nl

Datum: 31 oktober 2023