NS Publieksprijs 2021

Stem en win een jaar lang gratis boeken en gratis reizen met de trein!

NS Publieksprijs 2021

Stem en win een jaar lang gratis boeken en gratis reizen met de trein!

Je kunt t/m 17 november weer stemmen op jouw favoriete boek van 2021! De nominaties bestaan uit de zes bestverkochte boeken van het afgelopen jaar. Kies jij voor één van de zes genomineerde boeken of vind jij dat juist een ander boek de prijs verdient?

Genomineerden NS-Publieksprijs 2021:

Bonuskind  Saskia Noort 

Derksen – Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman 

Ik ga leven – Lale Gül 

Martien – Jan Dijkgraaf 

Opgewekt naar de eindstreep – Hendrik Groen 

Wen er maar aan – Maike Meijer 

Bekijk de video’s met de zes genomineerde auteurs.

Stemmen kan via de website van de NS Publieksprijs.

 

Miniboekjes

NS geeft de eerste hoofdstukken van de genomineerden dit jaar cadeau met de NS Publieksprijs miniboekjes. Want lekker lezen doe je in de trein, ook als je je boek vergeten bent. De miniboekjes zijn te lezen via de website van de NS.

Winnaar

De NS Publieksprijs voor het Nederlandse Boek wordt toegekend aan de titel die van het publiek de meeste stemmen krijgt. Het winnende boek, het Boek van het Jaar, wordt op woensdag 17 november bekendgemaakt. De auteur van het winnende boek ontvangt een jaar lang gratis 1ste klas reizen met de NS-Business Card, een geldprijs van € 7.500,- en een sculptuur van Jeroen Henneman.

Over de NS-Publieksprijs

De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich officieel Boek van het Jaar noemen. De nominaties bestaan uit de zes bestverkochte boeken van het afgelopen jaar (van 1 juli tot 1 juli).

Datum: 30 oktober 2021