Seizoen 23-24 live!

Lees er alles over in de Kulturhus Krant

Seizoen 23-24 live!

Wat hebben we een prachtig programma voor jou!

Stuk voor stuk zijn het pareltjes. Het komende seizoen zit vol met de leukste voorstellingen. Wat denk je bijvoorbeeld van het trio van De Blijde Boodschap dat je geheid laat lachen. De Heinoos, die het verhaal van Normaal vertellen of juist de muziek van Erik Neijmeijer, die de mooiste liedjes van de supergroep Highwaymen ten gehore brengt. En naast lokaal supertalent Nathalie Baartman (start maar vast met het trainen van je lachspieren), mogen we ook Chris Jagger; de broer van Mick Jagger, frontman van de Rolling Stones, ontvangen!

Maar ook onze cursussen en workshops zijn zeker de moeite waard! Voor iedereen en met iedereen. Dans mee, maak samen muziek of doe mee aan een computercursus. Sowieso ben je hier voor muziek aan het goede adres. Want we hebben de leukste instrumenten en docenten voor je verzameld. Je kunt al vanaf 5 jaar les krijgen in bijvoorbeeld viool!

Je krijgt ook komend seizoen weer hulp van ons vaste Raad & Daad team. Zij staan wekelijks of maandelijks voor je klaar om je te helpen met de meest uiteenlopende vragen.

Je leest het al: stuk voor stuk parels. Vergeet ons trouwens niet te volgen op Facebook of Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, voorstellingen en acties!

Oh, en niet te vergeten: als je meteen kaartjes wilt bestellen vanuit de Kulturhus Krant, klik dan op de titel. Kom je meteen op de juiste plek terecht!

Datum: 11 mei 2023