Seizoen 24/25 live!

Lees er alles over in de Kulturhus Krant

Seizoen 24/25 live!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Naar welke voorstelling ga jij dit jaar? Het komende seizoen zit vol met de leukste voorstellingen. Wat denk je bijvoorbeeld van Guido Weijers die nu al de leukste grappen over 2024 gaat vertellen in de try-out van de Oudejaarsconference. Laus Steenbeke staat op ons Bornse podium met een ingenieus geconstrueerde tragikomedie vol intriges, humor, scherpte, herkenbaarheid en ontroering.

Maar naast cabaret (waaronder ook Thijs Kemperink en de Bornse Nathalie Baartman) kun je ook genieten van muziek. Van Daniƫl Lohues die we opnieuw welkom mogen heten en ook van Maartje en Kine, die moeiteloos van Brahms naar beatbox en van Franz Schubert naar Frans Bauer gaan.

Ook onze cursussen en workshops zijn zeker de moeite waard! Voor iedereen en met iedereen. Dans mee, maak samen muziek of doe mee aan een computercursus. Sowieso ben je hier voor muziek aan het goede adres. Want we hebben de leukste instrumenten en docenten voor je verzameld.

Je krijgt ook komend seizoen weer hulp van ons vaste Raad & Daad team. Zij staan wekelijks of maandelijks voor je klaar om je te helpen met de meest uiteenlopende vragen.

Je leest het al: stuk voor stuk parels. Vergeet ons trouwens niet te volgen op Facebook of Instagram. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, voorstellingen en acties!

Datum: 16 mei 2024