Rabo ClubSupport

Slag om Borne

Rabo ClubSupport

Stem Slag om Borne bij de Rabo Clubsupport!

Je kunt nu stemmen op een club die jouw support kan gebruiken! Elke stem is geld waar en hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer mensen we blij kunnen maken bij Slag om Borne!

Wat is Slag om Borne?

Slag om Borne is een knotsgekke, uit de kluiten gewassen dorpsquiz waarbij een avondlang 150 teams opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. En niet voor eigen gewin, maar voor een goed doel of vereniging in het dorp die ondersteuning kan gebruiken. Elk team mag z’n eigen goede doel kiezen waarvoor ze spelen. Zo is deze avond niet alleen ongelofelijk leuk, maar dient het meteen een mooi doel in Borne!

Waarom stemmen op Slag om Borne?

Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer wij kunnen doen voor de deelnemers en daarmee de goede doelen waarvoor wordt gestreden.

Wat is Rabo Clubsupport?

Zoals Rabobank zelf zegt: “iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.”

Stemmen kan in de Rabo App of klik hier (deze link gaat naar het inlogscherm van de Rabobank website).

Datum: 05 september 2023