Receptievrijwilliger gezocht

Receptievrijwilliger gezocht

Deze vacature is al vervuld! Heb je interesse? Dan voegen we je graag toe aan onze wachtlijst. Mail jouw contactgegevens naar reuring@kulturhusborne.nl en we nemen contact met je op zodra er een plekje vrijkomt. 

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor de receptie! In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en ben je een onmisbaar onderdeel van onze organisatie. Jij bent de noaber die anderen voorthelpt: als je even rondloopt in de foyer, aan de balie, via de telefoon of via de mail. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers zowel on- als offline en ben in die hoedanigheid de gastheer/vrouw van het Kulturhus.

Een ochtend uit het leven van een receptievrijwilliger

Rond 10 voor 9 kom je het Kulturhus binnen, zegt vrolijk hallo tegen iedereen die je ziet en je haalt een kop koffie. Met je kop koffie ga je naar de Hallooooo-balie, jouw werkplek.
Je hangt je jas op, legt je tas neer en zet je computer aan. Ondertussen check je even de kassa en het pinapparaat. Beide staan aan? Mooi! Als de computer is opgestart, open je de diverse programma’s die je voor vandaag nodig hebt: Xelion voor de telefoon, Itix voor de kaartverkoop, Wise om biebvragen te beantwoorden en natuurlijk Outlook om de inkomende mail te bekijken. Je zet je headset op, zegt ondertussen vriendelijk gedag tegen bezoekers en gaat aan de slag.

Je beantwoordt mail, verwijst mensen naar de juiste plek, neemt de telefoon op en schakelt die, indien nodig, door naar de juiste collega, helpt met het boeken van tickets voor voorstellingen en beantwoordt alle vragen die worden gesteld. Het is afwisselend werk. Je weet nooit wat de dag je gaat brengen. Maar het fijne is: je hoeft het niet alleen te doen! In principe zit je altijd gezellig met z’n tweeën bij de receptie.

De functie is voor 2 dagdelen in de week. Werktijden zijn van 9-13 of van 13-17. Werkdagen zijn in overleg. Voorkeur gaat uit naar beschikbaarheid op de maandagmiddag, woensdagmiddag en vrijdag hele dag. Kun je niet op deze dagen, maar ben je wel geïnteresseerd, laat het ons dan ook weten.

Wil je ook deel uitmaken van een bevlogen en gezellig team? Of wil je meer weten? Stuur dan een berichtje naar Marijke via reuring@kulturhusborne.nl. Langskomen mag uiteraard ook; de dames van de receptie staan met een glimlach voor je klaar.

Zelfstandig, samenwerken, klantgericht, sociaal invoelend, verantwoordelijk

Datum: 20 juni 2022