't Mooi Weer Festival 2024 - Locatie Beekpark

Over de bands

't Mooi Weer Festival 2024 - Locatie Beekpark

Stap op je fiets of trek de wandelschoenen aan voor ’t Mooi Weer Festival! Op vijf buitenlocaties op Bornse bodem, het groene hart van Twente, komen te gekke bands spelen! Op locatie Beekpark kun je luisteren naar de volgende bands.

Wij2
16:00 – 17:00 uur
Gitarist Henk Keizer en zangeres Danique Scheer maken het feestje compleet. Als ware entertainers brengen zij een gevarieerd programma bestaande uit ballads uit de jaren ’60 tot hedendaagse uptempo popnummers. Engelstalige songs wisselen zij af met hier en daar een Nederlandstalig lied. Inspelend op het publiek garanderen zij een energiek optreden vol enthousiasme en passie!

Urban Crossings
17:30 – 18:30 uur
Urban Crossings is een energieke blues/rockband uit het oosten van Nederland. Ze treden regelmatig op in de regio, waaronder bij bekende locaties als Metropool en Cultuurpodium Houtmaat evenals diverse muziekcafés. Het repertoire varieert van stevig jaren 60-werk tot eigen nummers en verrassend actueel materiaal. Led Zeppelin, SRV, Joe Bonamassa, Marcus King en Johnny Lang zijn slechts enkele namen wiens nummers je zeker zult horen tijdens hun optredens. Mis vooral niet hun ‘Mooi Weer Festival’ set op Beekpark – het wordt een onvergetelijke ervaring! De band bestaat uit Andries Zomer (drums/backing vocals), Sjoerd Stuurman (bas), Vincent Busschers (gitaar/backing vocals) en Suzie Roelofs (zang/gitaar).

KUBUS
19:00 – 20:00 uur
Zij van KUBUS coverband zijn dol op gezelligheid! Ze kunnen je veel vertellen over de band. Ze kunnen je zeggen dat ze een enthousiaste groep muzikanten zijn. Ze kunnen onderstrepen dat ze je graag zien. Ze kunnen je verlekkeren met de afwisselende setlist van pop, disco en rock, MAAR … ze nodigen je eigenlijk liever uit om het zelf mee te maken.

Kom meezingen, swingen, proeven, ontspannen en beleven. Tot ziens op het Beekpark in Borne!

New Colours
20:30 – 21:30 uur
Deze blues- en rockband geeft een eigen inkleuring aan bekende nummers van de jaren ’60, ’70 en ’80. Door het herkenbare repertoire wordt de luisteraar meegenomen naar de beleving van toen en daagt het uit om mee te zingen en te swingen. Saturday night, brown sugar, twilight zone, iedereen is van de wereld!

New Colours bestaat uit: Pieter Dillingh solo gitaar, Mirco Simons drum en zang, Hans Heerze bas en Dennis Westerhof gitaar en zang.

Jaarlijks speelt de band op Koningsdag in het centrum van Hengelo, wordt in november het Hengelo 60’ties revival event in Metropool aangedaan, een gig in café de Cactus, Black Piano in Vriezenveen en de Kroeg in Oldenzaal.

Datum: 18 maart 2024