't Mooi Weer Festival 2024 - Locatie Hedevelds Bio Ei

Over de bands

't Mooi Weer Festival 2024 - Locatie Hedevelds Bio Ei

Stap op je fiets of trek de wandelschoenen aan voor ’t Mooi Weer Festival! Op vijf buitenlocaties op Bornse bodem, het groene hart van Twente, komen te gekke bands spelen! Op locatie Hedevelds Bio Ei kun je luisteren naar de volgende bands.

Bad Moon
16:00 – 17:00 uur
Bad Moon is een coverband die inmiddels al ruim 25 jaar bestaat. Het motto is “Rocking all over the years”, wat niet alleen het repertoire omschrijft, maar ook de vriendschap tussen de bandleden. Het repertoire bevat rockclassics van bands als ZZ TOP, Golden Earring en U2. Elvis en Jerry Lee Lewis zorgen voor een beetje swing en nummers van The Scene & Van Dik Hout maken het feest compleet!

Ungus
17:30 – 18:30 uur
Ungus is een nagenoeg Bornse band. Ze spelen voornamelijk Ierse muziek met af en toe een uitstapje naar andere landen. Lekkere meezingers zoals The Wild Rover, Whiskey In The Jar of Molly Mallone worden afgewisseld met mooie ballads of dromerige instrumentals. Maar de voorliefde van de band ligt vooral bij de echte Ierse Traditionals, de Jigs en Reels zoals die veel worden gespeeld in de Ierse Pubs onder het genot van een pint Guinness. Inspiratie vinden ze bij bands als Planxty, Lúnasa, Altan, The Dubliners, Lizz Carroll, Daoirí Farrell, Flook en Brian Finnegan. Dus sláinte – of op z’n Nederlands: proost – met je Guinnes en geniet van de muziek!

Ungus bestaat uit Marjolein Wessels op de accordeon en fluit, Erik Borst op de viool, mandoline en banjo, Joris van Gaal met zang, gitaar, Ierse bouzouki en bodhran en George Hudepohl met zang, gitaar en bodhran.

Hart en Ziel
19:00 – 20:00 uur
Een leuke mix van Nederpopklassiekers, levensliederen en hertalingen. Hart en Ziel gaat met 100% energie de bühne op! Denk aan nummers van bands als de Dijk en The Scene, maar ook spelen ze nummers van Nielson en Goldband. En natuurlijk mogen meezingers van Hazes of Meeuwis niet ontbreken. Als kers op de taart hebben ze nog een aantal toffe ‘hertaalde’ nummers op het repertoire. Ze spelen graag voor je ….. met hart en ziel.

Asian Elvis
20:30 – 21:30 uur
Asian Elvis brengt in een 60 min durende liveshow de grootste hits van The King ten gehore. Rauwe rocknummers, zwoele blueskrakers maar ook gevoelige love ballads waar je met al jouw geliefden op kan dansen. Daarbij wordt hij begeleid door hoogkwalitatieve backing tracks die onder andere opgenomen waren in de beroemde Memphis studio’s. ‘A little less conversation, a little more Asian Elvis please!

Datum: 18 maart 2024