't Mooi Weer Festival 2024 - Locatie Kloostergaarde

Over de bands

't Mooi Weer Festival 2024 - Locatie Kloostergaarde

Stap op je fiets of trek de wandelschoenen aan voor ’t Mooi Weer Festival! Op vijf buitenlocaties op Bornse bodem, het groene hart van Twente, komen te gekke bands spelen! Op locatie Kloostergaarde kun je luisteren naar de volgende bands.

Three of a kind
16:00 – 17:00 uur
Three of a kind is een muzikaal drietal bestaande uit twee zangeressen (Danique Greuliker en Dominieke Gerrits) en een pianist (Jess c Capia). Samen brengen zij muziek van toen én nu in een eigentijds en verfrissend jasje. Met prachtige harmonieuze samenzang en indrukwekkende pianobegeleiding, weten zij het publiek keer op keer te betoveren.

Of het nu gaat om intieme huiskamers, bruisende bruiloften, sfeervolle terrassen, gezellige cafés, chique restaurants, prachtige theaters, geurende tuinen of andere evenementen, Three of a kind zorgt altijd voor de juiste muzikale omlijsting.

Met een schat aan podiumervaring, nemen zij je mee op een muzikale reis. Met Country tot aan Reggae en met klassiekers van Eagles tot aan hits van Dua Lipa, sluiten zij aan bij jong én oud! Laat je meevoeren door de muzikale klanken en geniet van de gezellige sfeer die Three of a kind met zich meebrengt.

Sticky Notes
17:30 – 18:30 uur
Sticky Notes speelt muziek die in het muzikale geheugen is blijven plakken. Mooie herkenbare popsongs, vaak meerstemmig, waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Vooral uit de jaren 70 en 80, van onder meer The Doobie Brothers, Simply Red, The Eagles en Joe Cocker. En liefhebbers van jaren 70-disco mogen hun ‘dancing shoes’ zeker niet vergeten.

Luminous
19:00 – 20:00 uur
Luminous is een energieke en veelzijdige band bestaande uit een groep getalenteerde muzikanten. Met een mix van classic rocknummers van bands als Toto en Queen weten zij van elke gelegenheid een feestje te maken. Naast hun repertoire van classic rocknummers, hoor je ook boeren rocknummers voorbijkomen. Dankzij hun brede muzikale kennis en veelzijdigheid als band, zorgen zij altijd voor de juiste muzikale invulling tijdens evenementen.

De band bestaat uit een zangeres, een zanger, een drummer, een pianist, een bassist en een gitarist, die elk hun eigen unieke talent en passie voor muziek inbrengen in de band. Met hun dynamische optredens en krachtige uitvoeringen weten zij iedereen mee te nemen op een muzikale reis.

Luminous is ontstaan uit een gedeelde liefde voor muziek en een diepgewortelde passie voor het maken van live muziek. Met een aanstekelijke energie weet Luminous keer op keer het publiek te laten dansen en meezingen op hun favoriete classic rock hits.

Met een mix van klassieke rocknummers en boeren rock-hits, weet Luminous een breed publiek aan te spreken en een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden. Luminous is een band die rock-‘n-roll ademt en dit graag deelt met hun publiek.

Spiekers
20:30 – 21:30 uur
Van tijdloze rockklassiekers en moderne hits tot verborgen pareltjes, zal Spiekers je meenemen op een muzikale reis door de jaren heen. Spiekers heeft een repertoire samengesteld dat gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert en je uitnodigt om mee te zingen en te dansen.

Verwacht een meeslepende performance van Jan Lohuis’ krachtige vocals, ondersteund door de virtuoze gitaarpartijen van Koen de Vries en Clint Koornstra, terwijl Celeste de Groot op toetsen en backing vocals zorgt voor een extra dosis flair. Met Herman Krab op bas en Ruben Schiphorst op drums, staat Spiekers garant voor een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten.

Datum: 18 maart 2024