't Mooi Weer Festival 2024 - Locatie Spookhoes

Over de bands

't Mooi Weer Festival 2024 - Locatie Spookhoes

Stap op je fiets of trek de wandelschoenen aan voor ’t Mooi Weer Festival! Op vijf buitenlocaties op Bornse bodem, het groene hart van Twente, komen te gekke bands spelen! Op locatie Spookhoes kun je luisteren naar de volgende bands.

The Big Ashtray
16:00 – 17:00 uur
Bereid je voor op een waanzinnige mix van hits van Dire Straits en ZZ Top tot Blondie en alles daartussenin. Deze vijf jonge muzikanten uit Geesteren en Langeveen brengen een explosie van energie en rock ‘n’ roll! Net als de naam zijn ze misschien een beetje vreemd. Maar spelen kunnen ze! Van oude classics tot eigen favorieten… alle 5 de bandleden delen hun passie voor muziek. Van Never Be Clever tot Dani California en van Stil In Mij tot Are You Gonna Be My Girl. Het repertoire van The Big Ashtray is minstens zo divers als de samenstelling van deze jonge club muzikanten. Explosief. Eigen. Voor iedereen. Luister zelf maar.

Beetroot
17:30 – 18:30 uur
Beetroot bestaat uit een ervaren zangeres en drie, door de wol geverfde, muzikanten. Het repertoire bestaat uit bekende en minder bekende covers, in een pop/country/southern/blues stijl.

Met gitaar, bas, drums en meerstemmig zangwerk worden de nummers, met enthousiasme, ten gehore gebracht. Denk hierbij aan Ilse de Lange, KT-Tunstall en Norah Jones. Maar ook ‘Gouwe Ouwe’ songs van CCR, Johny Cash, The Beatles en Elvis passeren de revue. De band speelt ook stevige nummers van Journey en AC/DC, maar dan wel op de ‘Beetroot’ manier.

Melanie, Adri, Tino en Sebastiaan staan garant voor een stukje gepassioneerde muzikaliteit en hopen jou te zien. Let it Beet!

Treasure
19:00 – 20:00 uur
TREASURE country-pop-band is een semi-akoestische coverband die haar nummers in meerstemmige uitvoering laat horen. Van aangename ballads tot flinke uptempo nummers.

Met één zangeres en twee gitaristen/zangers spelen ze met veel enthousiasme country-pop. Op het repertoire staan nummers van o.a. Ilse de Lange, The Common Linnets, Cheryl Crow, maar ook geweldige country/pop nummers van andere bekende artiesten. Met veel passie voor dit genre, nemen ze je mee in deze muziekbeleving en laten je bovenal vooral genieten!

Backroad
20:30 – 21:30 uur
Backroad is een coverband uit Twente, opgericht in 2019 en bestaat uit 6 bandleden. Ze spelen covers van de leukste klassiekers uit het rock- en popgenre. Van U2 tot Blondie, van Foo Fighters tot CCR, van The Cranberries tot Pearl Jam. Ze gaan voor veel plezier maken en lekker rocken. De band bestaat uit: zang Emma Schapelhouman en Carmen Assink, Bas Sandra Boots, gitaar Vincent Roelofs en Johan Coes, drum Anton Helle. Backroad maakt muziek om mee te zingen, om op te dansen en te swingen en te rock & rollen.

Datum: 18 maart 2024