Win-actie FC de Rebellen!

Win-actie FC de Rebellen!

Rebelse Oamd in ’t Kulturhus! FC de Rebellen is een markante selectie van de meest uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land. In twee keer drie kwartier vertellen een aantal Rebellen hoe het echt zit in de voetballerij. Niet de romantische of komische anekdotes die iedereen al talloze keren heeft gehoord, maar het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Verhalen die niet eerder zo openhartig werden verteld. De rauwe werkelijkheid van het vaderlandse voetbal. De rebellen die naar Borne komen zijn: John de Wolf , Sjaak Polak, Dennis van Hoorn, en Ricky van den Bergh.

Samen met gespreksleider Koert Westerman beleef je een historische avond vol met vermaak en zal je mond open vallen van verbazing. Er zal uiteraard ook veel gelachen worden en misschien word je wel op een ‘rebelse’ manier in het ootje genomen tijdens de ‘Rebelse Quiz’ waar het publiek actief bij betrokken wordt. Ook is er een muzikale bijdrage van Sjaak Polak met zijn goede vriend en drummer Dennis van Hoorn.

𝗪𝗶𝗻-𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲!*
Ga naar Facebook en doe mee met onze win-actie! Reageer op ons bericht en laat ons weten met welke 3 vrienden jij graag naar FC de Rebellen wilt en maak kans op 4 kaarten (twv €120,00) voor een Rebelse Oamd in ’t Kulturhus vrijdag 29 april!

We maken op woensdag 27 april om 12.00 uur de winnaar bekend. Dus zorg dat je al je vrienden optrommelt, tagt en mee laat doen aan deze actie!

*Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deze actie. Je bent tenminste 18 jaar of ouder. Ben je minderjarig, dan heb toestemming van een ouder nodig om deel te kunnen nemen. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook. Wees je bewust dat je persoonlijke informatie deelt door deel te nemen aan deze actie. Reacties worden niet gebruikt voor andere doeleinden, enkel om een winnaar uit te kiezen.

Datum: 25 april 2022