Kom naar de bibliotheek tijdens Zomerlezen

Bibliotheek Borne staat in de maanden juni, juli en augustus in het teken van Zomerlezen.

Kom naar de bibliotheek tijdens Zomerlezen

Heel veel Nederlanders geven aan dat ze graag willen lezen, alleen komt het er niet van. Gelukkig is er de zomer. Dan is er tijd. In de tuin, op het strand, aan het zwembad en – als het meezit – in de vliegtuigstoel.

Welk boek jij pak jij deze zomer?
De zomer is voor velen hét moment om te lezen. Wist je dat boeken de meest populaire mediasoort in de zomer zijn? Het boek scoort dan hoger dan sociale media, muziek, tijdschriften en tv!

Kom naar de Bibliotheek tijdens Zomerlezen
Bibliotheek Borne staat in de maanden juni, juli en augustus in het teken van Zomerlezen. We helpen je graag bij het vinden een boek. Zomerlezen ambassadeur Matthijs van Nieuwkerk geeft in ieder geval alvast zijn zomerboektip: Zeer fijne boy van Gerard Reve. Kom naar de Bibliotheek Borne, want de mooiste boeken voor deze zomer vind je natuurlijk bij ons in de Bibliotheek.
We zien je graag.

Zomerlezen is een campagne van CPNB.
Wie in de maand juni minimaal €15 aan Nederlandstalige boeken uitgeeft krijgt van de boekhandel een bundel korte verhalen cadeau, samengesteld door één van Nederlands bekendste boekenambassadeurs: Matthijs van Nieuwkerk.

Wil je wel Zomerlezen, maar ben je nog niet lid?
Je kunt je aanmelden voor een lidmaatschap via deze link. We vertellen je graag wat ons lidmaatschap inhoudt! Je kunt namelijk niet alleen boeken, e-books en tijdschriften voor kinderen en volwassenen lenen, maar je kunt ook activiteiten bijwonen. Niet-leden kunnen overigens ook gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de Bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis.

Meer over ZOMERLEZEN

We wensen jullie een zomer vol leesplezier.

Datum: 07 juni 2022