Wat staat er op het programma

zaterdag 05 maart 2022
podium
100% mens

100% mens

Inspiratie-avond met Danielle van der Weide
Aanvullende informatie:

100% mens is een autobiografische inspiratie-avond. Deze avond deelt Danielle van der Weide haar kennis en ervaringen als eigenaresse van Devine, moeder, partner, kind, vriendin en vooral als 100% mens. Herkenbare onderwerpen op een andere manier belicht.

Ze wil minstens 88 jaar worden en hoopt bij te kunnen dragen aan het levensgeluk van haar kinderen. Op 5 maart 2022 staat Daniëlle van der Weide uit Rossum in Kulturhus Borne. Omdat ze ‘honderd procent mens’ is en haar passie en bevlogenheid graag met anderen deelt.

Droge humor en een groot enthousiasme zijn kenmerkend voor Van der Weide die in 2006 begon met Devine, een praktijk voor coaching, training en hulpverlening.  ‘100% mens’ is een autobiografische inspiratie-avond: „Ik sta daar niet voor mijn ego. Wel omdat ik veel heb meegemaakt en dat graag wil delen met anderen. Zodat andere mensen daar gemak van kunnen hebben. De avond wordt interactief, ik laat de mensen ook wat doen. Onderwerpen? Alles waar je als mensen tegenaan loopt. Ik probeer mensen te laten zien wie ze zijn en niet wat ze denken te zijn. Hoe zijn we geprogrammeerd geraakt? En hoe kun je een nieuw programma laten draaien?”

100% mens

Inspiratie-avond met Danielle van der Weide

Wanneer

zaterdag 05 maart 2022

Aanvang

20:00 uur

Einde

22:00 uur

Entree

€ 18,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!