Wat staat er op het programma

vrijdag 27 oktober 2023
event
An de Tied Benefiet

An de Tied Benefiet

Burgunder Bier, Kirstens Kopgroep & Kulturhus Borne
Aanvullende informatie:

Burgunder Bier, Kirstens Kopgroep en Kulturhus Borne organiseren het ‘An de Tied Benefiet’. Kom bier drinken voor het goede doel! 

Burgunder Bier zet zich het komende jaar in voor Kirstens Kopgroep en verkoopt een deel van hun bier voor het goede doel. Dit doen ze om geld in te zamelen voor de Stichting Hersentumorfonds. Volgend jaar september gaan zij samen met Kirstens Kopgroep de Mont Ventoux beklimmen tijdens Ventoux3.

Nu is het zo dat er een voorraad bier aan de vooravond staat van het ‘over datum gaan’ en dus ‘an de tied’ is. Het gaat hier natuurlijk ook om de THT datum en niet de TGT datum. Helaas kunnen zij hierdoor deze bieren niet meer aan de winkels kwijt. Echter wel een mooie aanleiding om dit bier én goedkoop aan te bieden én ook nog eens te schenken voor het goede doel. Burgunder. bierbrouwers dat het zijn, verzekeren je, nee garanderen je zelfs, dat het bier gewoon nog goed is en vaak zelfs nog beter is!

We gaan meteen weer even terug in de tied, de oude kroegcultuur herbeleven. De tapijtjes gaan op tafel en de lampenkappen kunnen niet ontbreken. Ouderwets gezellig! Ook de muzikale omlijsting past helemaal bij de setting.

Entree: €6,00 inclusief 2 munten*
Tijd: 20:00 uur

* Je ontvangt de 2 munten op vertoon van je ticket bij binnenkomst van het evenement

An de Tied Benefiet

Burgunder Bier, Kirstens Kopgroep & Kulturhus Borne

Wanneer

vrijdag 27 oktober 2023

Aanvang

20:00 uur

Einde

23:59 uur

Entree

€ 6,00

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!