Wat staat er op het programma

donderdag 23 juni 2022
event
Arabisch Tafelen

Arabisch Tafelen

Kulturhus Borne
Aanvullende informatie:

Neem ook plaats aan de Arabische tafel, kies uit lekkere gerechten van diverse landen van de sprookjes uit 1001 nacht en maak kennis met eventuele nieuwe vrienden! Dankzij de kookkunsten van vier Bornse vrijwilligsters, van Arabische afkomst, wordt er (ongeveer) elke 14 dagen op de donderdagavond een buffet gevuld met de heerlijkste gerechten.

Het buffet is tussen 17.30-18.30 uur. Men kan dan aanschuiven en van het buffet gebruik maken, in de foyer van Kulturhus Borne. Er is plek voor maximaal 30 personen.

  • Verzeker je van een plek door vantevoren een ticket te kopen. Dit kan online en aan de KulturhusBalie.
  • Drankjes en koffie/thee zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Dat het leven duurder is geworden, merken we allemaal. Op het bonnetje van de boodschappen in de supermarkt staat steevast een hoger bedrag dan gedacht. Onze vrijwilligers, die de heerlijkste maaltijden op tafel zetten voor het Arabisch Tafelen, kunnen niet meer voor hetzelfde bedrag boodschappen als eerst. Ze fietsen momenteel stad en land af naar aanbiedingen en dan nog komen ze niet meer uit met het boodschappengeld. Daarom zijn we genoodzaakt om de prijs te verhogen naar €13,50 per persoon. Het lijkt een flinke prijsstijging, maar hiermee kunnen onze vrijwillige chefs weer héél véél lekkers inslaan en maken!

Arabisch Tafelen

Kulturhus Borne

Wanneer

donderdag 23 juni 2022

Aanvang

17:30 uur

Einde

18:30 uur

Entree

€ 13,50

Zaal

Noaberhood - Foyer

Boek nu je ticket(s)!