Wat staat er op het programma

zaterdag 15 april 2023
podium
Bee a Singer

Bee a Singer

Singer-songwriters Live 2023
Aanvullende informatie:

Acht door de wol geverfde muzikanten op een podium vol nieuw zangtalent uit deze regio. Dat is Bee A Singer. Ieder jaar wisselt de samenstelling, maar telkens is het optreden in Kulturhus De Bijenkorf te Borne even gloedvol als verwonderend. De muzikanten werken onder de naam Bee A Singer, met een verwijzing naar de Bijenkorf.

Het repertoire dat op 15 april wordt gebracht is divers. Het gaat allemaal om hedendaagse muziek. Denk aan artiesten als Duncan Laurence, Son Mieux, Rondé, Harry Styles, Beyoncé, Nothing but thieves, Birdy en vele anderen. Daarnaast enkele klassiekers van oa Anouk, Cream, Abba, BZN. Ook Nederlandstalig.

Alles live gespeeld en gezongen!

Over Bee a Singer
Eind vorig jaar zijn via audities vijf nieuwe zangers geselecteerd. Ze worden aangevuld met drie zangers die in 2022 ook meededen. De zangers barsten allemaal van het talent, hebben verschillende ervaring, en willen graag met een liveband optreden.

Alle deelnemers hebben drie nummers uitgekozen en die vanaf januari ingestudeerd. Naast het zingen, is er aandacht voor de presentatie. Daarvoor beschikt Bee A Singer over twee professionele coaches.

Tijd: 20.00 uur
Entree: 7,50

Bee a Singer

Singer-songwriters Live 2023

Wanneer

zaterdag 15 april 2023

Aanvang

20:00 uur

Einde

23:00 uur

Entree

€ 7,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!