Wat staat er op het programma

zaterdag 20 april 2024
podium
Bee a Singer

Bee a Singer

2024
Aanvullende informatie:

Acht door de wol geverfde muzikanten op een podium vol nieuw zangtalent uit deze regio. Dat is Bee A Singer. Ieder jaar wisselt de samenstelling, maar telkens is het optreden in Kulturhus De Bijenkorf te Borne even gloedvol als verwonderend.

Ook dit jaar zijn er weer negen zangers geselecteerd die de kans krijgen om met een liveband hun talent te laten zien. Voor sommigen is dat de eerste keer, anderen hebben meer podiumervaring op zak. Het doel van dit muzikale en educatieve project is niet alleen het optreden op 20 april, maar ook de voorbereidingen er naartoe. Naast de ervaren bandleden worden de zangers bijgestaan door coaches. Samen met hen zijn de 26 gekozen liedjes professioneel voorbereid en was er volop aandacht voor de presentatie. Bijzonder is dit jaar de deelname van twee jonge zangeressen die als duo optreden.

Geniet van een heerlijke avond uit met een muzikale rondreis met talentvolle zangers en liveband op het podium! Met muziek van Adele tot Anouk en van Billy Joel tot Miley Cyrus is er voor ieder wat wils.

Entree €7,50
Tijd 20:00 uur

Bee a Singer

2024

Wanneer

zaterdag 20 april 2024

Aanvang

20:00 uur

Einde

23:00 uur

Entree

€ 7,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!