Wat staat er op het programma

zaterdag 24 september 2022
event
Bok, Rock & Stok

Bok, Rock & Stok

Prijsuitreiking Slag om Borne, Muziekcafé en Bier Release Party
Aanvullende informatie:

Hét evenement waar je bij wilt zijn! 

Deze 24e van september val je met de neus in de boter. De prijsuitreiking van de Slag om Borne vindt plaats tijdens het grootste Muziekcafé dat we ooit hebben georganiseerd. Proef meteen het nieuwe biertje van Karelsk, want het is ook de releaseparty van het bokbiertje van Karelsk!

Vanaf 19.30 uur ben je welkom en vanaf 20.00 uur vermaakt Rockband Backroad, afkomstig uit ons eigen Twente, je met de beste covers van klassiekers uit het rockgenre. Tijdens de eerste pauze (rond 20.45 uur) worden de winnaars van de Slag om Borne bekend gemaakt.

En weet je wat misschien nog wel het mooiste is van dit evenement? Het is gratis! We verwachten een grote menigte dus zorg dat je er snel bij bent en een kaartje ‘koopt’. Dan ben jij verzekerd van een plekje op de eerste rij (oké, misschien moet je wel achteraan staan als je laat komt, maar hé dan ben je er wel bij). Grijp je net mis en zijn de kaartjes uitverkocht? Dan moet je ongelofelijk je best doen bij de Slag om Borne. Winnaars worden persoonlijk uitgenodigd. Als dat nou geen motivatie is om goed je best te doen, dan weten wij het ook niet meer.

Backroad
Op drum Anton Helle, bas Sandra Boots, gitaar Johan Coes, gitaar en zang Frank Kollenhof, zang Emma Schapelhouman en Carmen Assink.

De eerstvolgende ‘normale’ editie van het Muziekcafé is 22 oktober.

 

Bok, Rock & Stok

Prijsuitreiking Slag om Borne, Muziekcafé en Bier Release Party

Wanneer

zaterdag 24 september 2022

Aanvang

19:30 uur

Einde

23:59 uur

Entree

€ 0,00

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!