Wat staat er op het programma

zaterdag 05 februari 2022
podium
Wordt verplaatst Bon Jovi Tribute & U2 Tribute
zaterdag 05 februari 2022
podium
Wordt verplaatst Bon Jovi Tribute & U2 Tribute

Wordt verplaatst Bon Jovi Tribute & U2 Tribute

Back to the 80s & 90s met The U2 Tribute & Born to Follow
Aanvullende informatie:

In overleg met de band gaan we op zoek naar een nieuwe datum voor dit fantastische optreden. We willen er natuurlijk een groot feest van maken en het is op de huidige datum nog maar de vraag of dat al mogelijk is. Zodra er een nieuwe datum is, maken we deze bekend.

Twee geweldige livebands brengen je terug in de tijd en dat allemaal op zaterdagavond 5 februari 2022! Met de band The U2 Tribute voor de pauze en de band Born to Follow (Bon Jovi Tribute) na de pauze.

The U2 Tribute is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa. Al meer dan 20 jaar levert deze band absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2. Met meer dan 250 optredens als bagage, voor publiek variërend van 150 tot 15.000 bezoekers en internationale shows in o.a. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Malta. Hoewel deze band zich al ruimschoots heeft bewezen wil ze toch elk optreden opnieuw haar publiek veroveren met alle passie, kwetsbaarheid, melancholie en energie die de live- shows van U2 zo bijzonder maken. De kracht van deze band is dat ze elk optreden benaderen alsof het hun laatste is…

Born to Follow brengt de muziek van Bon Jovi met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 80’er en 90’er jaren! De band laat zich inspireren door hun beste albums zoals Slippery When Wet, New Jersey en Keep the Faith, waarbij het belangrijkste decennium van hair metal en mainstream hardrock op gepaste wijze eer wordt aangedaan. Born to Follow brengt de sound en arrangementen van het onuitputtelijke repertoire van bijna 30 jaar BON JOVI original getrouw live op het podium tot uiting. Wereldhits die rockgeschiedenis geschreven hebben, rocknummers die qua muzikale power niet te verslaan zijn en ballads waarin bijna elke muziekliefhebber bij wegsmelt. Van de eerste hit “Runaway” tot de grootste hits aller tijden zoals “You Give Love A Bad Name”, “Livin ‘On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Bed Of Roses”, “It’s My Life” of tot meer recente nummers zoals “We Weren’t Born to Follow” en “Have A Nice Day” mist er echt helemaal niets aan het reportoir tijdens de optredens van Born to Follow!

Let op: dit is een sta-concert!

Mocht het coronalandschap en bijhorende coronamaatregelen tegen die tijd roet in het eten gooien, dan blijven kaartjes geldig en gaan we op zoek naar een nieuwe datum. We houden de moed erin.

Wordt verplaatst Bon Jovi Tribute & U2 Tribute

Back to the 80s & 90s met The U2 Tribute & Born to Follow

Wanneer

zaterdag 05 februari 2022

Aanvang

20:30 uur

Einde

23:59 uur

Entree

€ 16,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!