Wat staat er op het programma

woensdag 17 november 2021
film
Celle Que Vous Croyez

Celle Que Vous Croyez

Filmhuis Borne
Aanvullende informatie:

101 min.
Drama

Regie: Safy Nebbou, Frankrijk, 2019

Claire, een 50-jarige onderwijzeres geeft zich op Facebook uit voor een 24-jarige vrouw en start zo een virtuele relatie met Alex, een jonge fotograaf. Maar wanneer Alex aanstuurt op een ontmoeting, weet Claire zich geen raad.

Onderhoudend psychologisch spiegelspel tussen reëel en virtueel dat conventies over leeftijd en relaties in twijfel trekt. Naar de gelijknamige roman van Camille Laurens.

Na onvergetelijke rollen in The English patient, Chocolat en Trois couleurs voegt Juliette Binoche met Celle que vous croyez wederom een indrukwekkende rol toe aan haar oeuvre. De Franse actrice was de afgelopen jaren volop in de Nederlandse filmtheaters te zien; ze speelde onder andere in Ma loute van Bruno Dumont, Doubles vies van Olivier Assayas en High life van Claire Denis.

De pers over Celle que vous croyez:

VPRO Cinema (★★★) ‘Onderhoudend psychologisch spiegelspel’
de Volkskrant (★★★) ‘Soapachtige plotwendingen’
NRC (★★★) ‘Sterke rol van Binoche’

Let op: bij deze voorstelling werken we met de voorwaarde Checken voor Toegang. Vergeet dus niet je coronabewijs in de CoronaCheck app of het officiële printje met QR-code mee te nemen! Meer over Checken voor Toegang lees je hier. 

Celle Que Vous Croyez

Filmhuis Borne

Wanneer

woensdag 17 november 2021

Aanvang

20:15 uur

Einde

23:00 uur

Entree

€ 9,50

Ongeplaceerd Film Vriend

€ 6,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!