Wat staat er op het programma

vrijdag 23 december 2022
podium
Christmas Sing-a-long

Christmas Sing-a-long

Inpajoko en vele anderen
Aanvullende informatie:

Een gezellige avond met een hapje en een drankje met je favoriete kerst nummers. Eigenlijk net als thuis. Nadat je bent uitgegeten met je familie of vrienden bij de open haard gaat zitten en met the X-mas station op de achtergrond nog gezellig na kunt genieten. Of rond de piano lekker ouderwets gezellig kerst liedjes met elkaar gaat zingen. Klinkt toch heerlijk?! Daarom organiseert Inpajoko een ‘Christmas Sing-along’ op 23 december. Dus hup: kerstoutfit aan, gluhwein in de hand en lekker meezingen maar!

Zoals je inmiddels gewend bent, doet Inpajoko dit niet alleen. Samen met andere koren, bands, trio’s, duo’s en solisten wordt er een super gezellige avond van gemaakt. Aanwezig deze avond zijn Inpajoko, Double6, Everthree, Reborne, Leonie Pol, Jasper van der Kolk en Bertus van ’t Foort en de Bornse Midwinterhoornblazers. Als dat geen recept is voor een groot succes dan weten wij het ook niet meer! 

Kaarten zijn €12,50. Bij deze prijs is de toegang en een welkomstdrankje inbegrepen. Overige consumpties zijn die avond met munten verkrijgbaar. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom. We beginnen om 20.00 uur.

Christmas Sing-a-long

Inpajoko en vele anderen

Wanneer

vrijdag 23 december 2022

Aanvang

20:00 uur

Einde

23:30 uur

Entree

€ 12,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!