Wat staat er op het programma

woensdag 15 november 2023
film
Dancing Queen

Dancing Queen

KidsBios
Aanvullende informatie:

Er is weer een leuke dansfilm in de bioscoop te zien: Dancing Queen! In deze Noorse jeugdfilm wordt de twaalfjarige Mina verliefd op hiphopdanser E.D.Win. Wanneer hij iedereen uitnodigt voor een auditie voor zijn nieuwe crew, schrijft Mina zich in. Ook al heeft ze nog nooit gedanst…

Dancing Queen werpt een liefdevolle blik op jonge tieners die, vol zelftwijfel, hun identiteit nog moeten vinden. De Noorse jeugdfilm vertelt het verhaal van de twaalfjarige Mina. Haar wereld komt op de kop te staan wanneer de beroemde hiphop danser E.D.Win naar haar stad – en dus ook school – verhuist. In zijn kielzog is een professionele dansleraar in Mina’s woonplaats neergestreken, die rondom de populaire jongen een dansgroep opzet. Mina wordt halsoverkop op Edwin en schrijft zich in voor de auditie.

Maar er is één essentieel ding dat ze vergeten is: ze kan niet dansen! En als verlegen en mollig buitenbeentje beschikt ze ook niet over het zelfvertrouwen om zich daarin te bekwamen. Gelukkig heeft ze een pittige no-nonsense oma die in een ver verleden professioneel danseres was. Een wijze dame wiens openhartige advies altijd tot veel hilariteit zorgt. Van een ongemakkelijke eerste auditie tot een zenuwslopende show, Mina leert hoe ze de demonen van zelftwijfel moet bestrijden.

De film is sinds 25 oktober te zien in bioscopen in Nederland en op 15 november õm 15.00 uur bij Kulturhus Borne!

Nederlands gesproken
Denemarken, 2023 – Familiefilm – Dansfilm – 90 minuten

 

 

Dancing Queen

KidsBios

Wanneer

woensdag 15 november 2023

Aanvang

15:00 uur

Einde

16:30 uur

Entree

€ 4,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!