Wat staat er op het programma

zondag 12 februari 2023
podium
Dansen Op Een Vulkaan

Dansen Op Een Vulkaan

Een meeslepend musicalconcert
Aanvullende informatie:

Een meeslepend musicalconcert

Veertien zangers nemen je, samen met een 13-koppig orkest, mee tijdens een verrassend en bijzonder theaterconcert op een reis door de veelzijdige wereld van de musical! Van heerlijke hoogtepunten uit onbetwiste klassiekers gaan we via prachtige Disneymusicals en Nederlandstalige werken naar modern en misschien minder bekend, maar verrassend mooi repertoire. Grote ensemblenummers worden afgewisseld met intieme songs die op een bijzondere manier gebracht worden.

Marieke Visser uit Enschede en Freek van der Heide uit Zwolle zijn de initiatiefnemers. In hun vrije tijd zijn ze fanatiek bezig met muziektheater. Ze zijn blij met hoe het concert er nu uitziet. Visser: ‘Ook als je geen musicalkenner bent, ken je absoluut nummers die we brengen. Onvervalste klassiekers uit bijvoorbeeld West Side Story, Grease en The Lion King, die bijna iedereen wel zal kennen!’ Van der Heide:  ‘Er is ook ruimte voor modern en minder bekend repertoire. Die afwisseling maakt Dansen op een vulkaan ook zo leuk. Iedereen hoort wel iets, waarvan hij of zij dan denkt: wauw, dit kende ik nog niet, maar wat een tof nummer is dit!’

Wat je in elk geval mag verwachten

Over de uitvoering
De uitvoerenden zijn ambitieuze en getalenteerde musicalzangers uit de regio Twente en de regio Zwolle. De zangers hebben zich allemaal bewezen als (gast)solisten in hoofdrollen in producties door heel Overijssel en ver daarbuiten, maar ze hebben hun basis in de regio Zwolle of Twente. Meer dan de helft van hen heeft een landelijke Amateur Musical Award gewonnen of is ervoor genomineerd geweest.

Het is het eerste concert van een voor Overijssel nieuw concept, dat gericht is op het verbinden van ambitieuze en getalenteerde amateurmusicalbeoefenaars uit verschillende steden – te beginnen bij de regio Zwolle en de diverse steden in de regio Twente.

Dansen Op Een Vulkaan

Een meeslepend musicalconcert

Wanneer

zondag 12 februari 2023

Aanvang

14:30 uur

Einde

16:30 uur

Entree

€ 17,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!