Wat staat er op het programma

donderdag 21 april 2022
podium
De magie van energie

De magie van energie

door Han Holtkamp
Aanvullende informatie:

Een dynamische en interactieve voorstelling die je doet inzien dat het kundig beheren van je energie de basis is van geluk, gezondheid en mooie prestaties.

Op een energieke en inspirerende wijze wordt je meegenomen in het beheren en trainen van de vier verschillende maar onlosmakelijk met elkaar verbonden vormen van energie:

  • Je fysieke energie
  • Je mentale energie
  • Je emotionele energie
  • Je spirituele energie

In deze voorstelling leer je dat stress en ongemak op zich geen vijand is in het leven. Sterker, we ervaren dat stress juist een voorwaarde is voor groei. Door onze vier verschillende energie-systemen op hun eigen wijze te belasten én weer te ontspannen versterk je ze. En daardoor groei je als mens.

Je wordt aan het denken gezet en gaat op zoek naar je eigen antwoorden. Waarbij je ervaart dat je door het kundig beheren van je energie, tot veel meer in staat bent dan je vooraf dacht.

Over Han
Han is founder van in flow en gidst als coach al 20 jaar mensen op hun weg om hun volledig potentieel te ontdekken en te benutten. Hij wordt omschreven als betrokken, energiek, direct en met een vleugje niet altijd begrepen humor.

De magie van energie

door Han Holtkamp

Wanneer

donderdag 21 april 2022

Aanvang

20:00 uur

Einde

22:00 uur

Entree

€ 10,00

Zaal

Sterrenstof

Boek nu je ticket(s)!