Wat staat er op het programma

dinsdag 21 juni 2022
event
Een Avond met Astroloog Hans Noeken

Een Avond met Astroloog Hans Noeken

Aanvullende informatie:

Je hebt vast wel eens van astrologie gehoord. Bijna iedereen kent wel zijn/haar astrologisch sterrenbeeld. Maar toch blijft het voor velen altijd iets vaags. Ben je altijd al benieuwd geweest hoe een horoscoop écht in elkaar zit?

Astroloog Hans Noeken neemt je graag mee in de boeiende en interessante wereld van astrologie. Wil jij meer weten over de geschiedenis van astrologie? Ben je nieuwsgierig naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft? Of wil je op een hele andere manier jezelf of anderen leren kennen? Dan is deze voorstelling voor jou! Na een avond met Hans Noeken ken je alle ins en outs van astrologie. Astrologie heeft eindeloze mogelijkheden en facetten.

Kom erachter waarom astrologie zo’n fantastisch hulpmiddel is om je zelfkennis te vergroten en inzicht te krijgen in huidige en toekomstige ontwikkelingen. Ervaar zelfs hoe astrologie kan helpen door je meer bewust te maken van patronen in de interactie en dynamiek in relaties met jezelf en anderen. Leer vanuit je levensdoel te gaan leven om je ultieme leven te creëren.

Ook zal er na de pauze de gelegenheid zijn om vragen te stellen en ook om te kunnen kijken naar hoe jouw eigen horoscoop in elkaar zit.

Over Hans Noeken

Hans Noeken is een professioneel astroloog met al meer dan 30 jaar ervaring in het duiden van horoscopen. Al sinds het begin van zijn carrière geeft Hans Noeken gast colleges over astrologie op hogescholen en universiteiten. Begonnen in 1990 met geven van een lezing voor studenten van de Rijksuniversiteit.

Een Avond met Astroloog Hans Noeken

Wanneer

dinsdag 21 juni 2022

Aanvang

19:00 uur

Einde

21:00 uur

Entree

€ 11,50

Zaal

Sterrenstof

Boek nu je ticket(s)!