Wat staat er op het programma

vrijdag 29 april 2022
event
FC de Rebellen

FC de Rebellen

John de Wolf, Sjaak Polak, Ricky van den Bergh, Koert Westerman en Dennis van Hoorn
Aanvullende informatie:

Rebelse Oamd in ’t Kulturhus! FC de Rebellen is een markante selectie van de meest uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land. In twee keer drie kwartier vertellen een aantal Rebellen hoe het echt zit in de voetballerij. Niet de romantische of komische anekdotes die iedereen al talloze keren heeft gehoord, maar het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Verhalen die niet eerder zo openhartig werden verteld. De rauwe werkelijkheid van het vaderlandse voetbal. De rebellen die naar Borne komen zijn: John de Wolf , Sjaak Polak, Dennis van Hoorn, en Ricky van den Bergh.

Samen met gespreksleider Koert Westerman beleef je een historische avond vol met vermaak en zal je mond open vallen van verbazing. Er zal uiteraard ook veel gelachen worden en misschien word je wel op een ‘rebelse’ manier in het ootje genomen tijdens de ‘Rebelse Quiz’ waar het publiek actief bij betrokken wordt. Ook is er een muzikale bijdrage van Sjaak Polak met zijn goede vriend en drummer Dennis van Hoorn.

We verkopen 10 VIP-tafels voor de snelle beslissers á €326,50 (10 kaarten + een krat koud bier) = totaal verkoop voor 100 personen. Als je een kaartje voor een VIP-tafel wil kopen geef dan bij de vraag ‘Hoeveel kaarten wil je bestellen’ 1 aan.
Daarnaast zijn er 100 kaarten vrije verkoop á €30,00 p.p.

FC de Rebellen

John de Wolf, Sjaak Polak, Ricky van den Bergh, Koert Westerman en Dennis van Hoorn

Wanneer

vrijdag 29 april 2022

Aanvang

20:00 uur

Einde

23:59 uur

Entree

€ 30,00

VIP tafel - FC de Rebellen, Ongeplaceerd

€ 326,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!