Wat staat er op het programma

zondag 03 april 2022
podium
Cameretten Festival

Cameretten Festival

Altijd wat te lachen in Borne!
Aanvullende informatie:

Teun Wolters, Blauwe Vinkjes en Thjum Artsde finalisten van Cameretten 2021 trekken langs de theaters om hun prijswinnende voorstelling aan jou te tonen. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. En jij kunt voortaan trots zeggen: ‘Ik heb ze gezien vóórdat ze stadions uitverkochten!’

Over Thjum Arts
Tijdloos Genot
Op een dag toen hij 2 jaar oud was lag hij in de woonkamer en sprak de woorden “Liggen, zitten, staan, lopen.” En hij liep. Voor de allereerste keer. En nu loopt hij hier het podium op, om voor jou te spelen.

Over Blauwe Vinkjes
Nu al een hit!
Manon Blaauw en Kevin van den Berg spelen en zingen in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze profileren, persifleren, insinueren en imiteren. Al scrollend door hun actuele timeline blik je terug op het nu, kijk je door de ogen van geagiteerde demonstranten én word je geconfronteerd met ons huidige ‘sociale’ gedrag. Of het nou is als hippe influencers, een stel duistere Russen of vertolkers van het levenslied, de cabareteske sketches zullen niet vervelen!

Over Teun Wolters
De titel is gefingeerd wegens mogelijk schadelijke inhoud
5 4 3 2 1 Voor we beginnen moeten er een aantal dingen benoemd worden bij wijze van waarschuwing 20 21 22 23 24 scherpe voorwerpen, vernieling, rook, open vuur, wapens, drugs, naakt, pornografie, twee torens en een vliegtuig, mannen in oranje pakken op hun knieën 47 48 49 50 51 de programmatekst voor de voorstelling
waarvan de titel is gefingeerd
wegens mogelijk schadelijke inhoud mag
niet langer zijn dan vijfenzeventig
woorden 73 74 75 zesenzeventig

Over Cameretten

Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland. Eerdere winnaars van Cameretten zijn o.a. Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, René van Meurs, Patrick Laureij en Janneke de Bijl.

In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Cameretten Festival groeit uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. 55 jaar later is het festival nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek.

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 17 december 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben hierover bericht ontvangen.

In samenwerking met schouwburg Hengelo. 

Cameretten Festival

Altijd wat te lachen in Borne!

Wanneer

zondag 03 april 2022

Aanvang

20:00 uur

Einde

22:00 uur

Entree

€ 17,00

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!