Wat staat er op het programma

zaterdag 21 mei 2022
event
& Gein

& Gein

Blauw
Aanvullende informatie:

Nou, nu hebben we toch met een aantal partijen in Borne een pareltje voor je bedacht! Op zaterdagavond 21 mei dopen we het winkelcentrum van Borne voor heel even om tot één groot podium. Wat gebruiken we? Leegstaande winkelpanden! Op deze avond brengen 5 cabaretiers (André Manuel & Ernest Beuving, Thijs Kemperink & Fuad Hassen en Nathalie Baartman solo) iedereen aan het lachen tijdens 3 verschillende cabaretvoorstellingen.

De blauwe ronde is voor iedereen die enkel voor de gein naar het centrum komt. Voor iedereen die wil lachen! Let op: de blauwe ronde van (Wijn) & Gein is alleen entree voor de cabaretvoorstellingen. Er is géén eten en géén drinken inclusief. Voor de volledige ervaring raden we je aan om kaarten te kopen van één van de andere rondes (oranje, rood of groen).

Kosten
– De kosten voor een ticket zijn €19,50 per persoon
– Dit is voor 3 shows van in totaal 5 cabaretiers
– Je koopt een ticket in 1 bepaalde kleur. De kleur correspondeert straks met de volgorde waarin jij de shows gaat zien.
– Tussen 17:00 en 17:45 kan je op vertoon van jouw ticket bij het Kulturhus een stempelkaartje afhalen, ontvang je een bandje waarmee je toegang hebt tot de cabaretvoorstellingen.

& Gein

Blauw

Wanneer

zaterdag 21 mei 2022

Aanvang

17:00 uur

Einde

21:00 uur

Entree

€ 19,50

Zaal

Borne Centrum

Boek nu je ticket(s)!