Wat staat er op het programma

donderdag 19 mei 2022
podium
Geannuleerd - Havelaar, de musical

Geannuleerd - Havelaar, de musical

Nederlandse Musical Academie
Aanvullende informatie:

“Ter ere van de tweehonderdste verjaardag van Multatuli presenteert Studio26 in samenwerking met Stichting Kunst in Beweging de voorstelling: `Havelaar de musical´. Het verhaal is gebaseerd op één van de bekendste boeken uit de Nederlandse literatuur: Max Havelaar, of de koffieveilingen der Nederlandsche handelsmaatschappij.

In deze voorstelling worden koloniale misstanden in Nederlands Indië op vertellende en beeldende wijze gespeeld. De voorstelling wordt ingeleid door drie vertellers die het publiek een waargebeurd verhaal willen vertellen. De drie vertellers transformeren gedurende de voorstelling naar alle personages uit het boek. We maken onder andere kennis met Batavus Droogstoppel, de Regent van Lebak, Saïdja en Adinda en natuurlijk ook met Max Havelaar zelf.

Tijdens de voorstelling zult u te maken krijgen met onderwerpen als afpersing, uitbuiting, liefde, geld en macht. Ook zult u merken dat deze onderwerpen nog erg actueel zijn.

Deze theaterproductie is een prachtig eerbetoon aan één van Nederlands grootste schrijvers en is nu te zien in verschillende theaters in Nederland.

Entree: 19.30 uur
Duur: ±75 minuten, er is geen pauze.
Ticket: €14,00

Uitvoerend producent: Stichting Kunst In Beweging
Productiehuis: Studio26
Uitvoerenden: Artistiek team – Regie, book & lyrics: Sabine van Boven – Muzikale leiding: Sjoerd Arends
Productieleiding: Lieke Wijntje – Assistent productieleiding: Tim Polder
Cast: Jeffrey van Beek,Tim Polde, Roos van der Heijden, Robin Lenselink, Kim Homburg, Robin Spreeuwers, Linde Bolk, Leandro Xavier Carvalho Vilar, Dana Zeeman, Anouk Terpstra, Benthe Smids, Martje van Herwijnen.

Geannuleerd - Havelaar, de musical

Nederlandse Musical Academie

Wanneer

donderdag 19 mei 2022

Aanvang

19:30 uur

Einde

21:30 uur

Entree

€ 14,00

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Tickets bestellen is niet mogelijk. (geannuleerd)