Wat staat er op het programma

donderdag 06 april 2023
podium
Het Vijfde Element

Het Vijfde Element

George Parker
Aanvullende informatie:

George Parker onthult het mysterie van Het Vijfde Element. 

Ik sta soms vermoeid voor de spiegel en zie een gezicht dat er ouder uitziet dan ik ooit zal worden…Zucht. Ik kan om oprollen in een foetushouding en me snikkend door de dag heen te worstelen. Ik kan ook een portie lucht, vuur, water en aarde ophalen bij vier soorten magiërs. Welke dat zijn beleef je in een levendige show met een naadloze mix van illusies, mentalisme, comedy en verhalen. Je verlaat de show gegarandeerd jonger dan je erin kwam!

George Parker reisde de afgelopen vijfentwintig jaar door Nederland en ruim dertig andere landen. Hij speelde duizenden theatrale, magische shows met veel humor en eye-openers over hoe onze waarneming onze realiteit creëert voor het bedrijfsleven. Hij maakte ook vier theatershows die hij voornamelijk op aanvraag speelde. Het Vijfde Element was de eerste show en ging in een club in Las Vegas in première maar is nu voor iedereen te zien in het Kulturhus in Borne.

Reacties
Verrassend, verfrissend, verbindend en interactief. (Selmar Wesselink, Dag van het Werkplezier)
An easy way of experiencing, instead of reading about the limits of your common sense brain. (Gerard Loderus)
Door zijn creatief intakeproces, zijn universele principes en tijdloze inzichten levert George altijd een unieke podiumpresentatie. Waarschuwing: Je kunt én zult van perspectief veranderen! (Rob Meesen, TopChange)

 

Het Vijfde Element

George Parker

Wanneer

donderdag 06 april 2023

Aanvang

20:00 uur

Einde

21:30 uur

Entree

€ 17,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!