Wat staat er op het programma

dinsdag 19 december 2023
film
Human Forever - The Film

Human Forever - The Film

Documentaire
Aanvullende informatie:

Met inleiding vooraf door de filmmaker, Jonathan de Jong!

De 24-jarige humanitair activist Teun Toebes heeft een missie: de levenskwaliteit van mensen met dementie verbeteren. Hij woont al jaren op de gesloten afdeling van een verpleeghuis als hij besluit deze missie naar een hoger plan te tillen. Tijdens een reis rond de wereld onderzoekt hij samen met zijn goede vriend en filmmaker Jonathan de Jong hoe in andere landen wordt omgegaan met dementie en wat we van elkaar kunnen leren om de toekomst mooier en inclusiever te maken. Nu het aantal mensen met dementie de komende 20 jaar verdubbelt (in 2040: 81 miljoen mensen wereldwijd) is deze zoektocht geen vraag, maar een noodzaak.

Hoopvol
“Na meer dan drie jaar over de wereld te hebben gereisd ben ik hoopvoller dan ooit dat wij de toekomst voor mensen met dementie hoopvoller kunnen inrichten. Human Forever, a story about love for humanity is een indringende en ontwapenende film die aan de hand van persoonlijke verhalen van de mensen laat zien waarom wij moeten veranderen. En dit vormt samen met beroemde wetenschappers en visionairs uit de praktijk het bewijs dat wij hier morgen mee kunnen beginnen. Ik ben ervan overtuigt dat documentaire je kijk op de mens voorgoed verandert”, aldus Teun.

Onze theaterzaal puilde uit toen Teun Toebes ons in oktober 2022 bezocht met zijn voorstelling ‘Verzorgthuis’. Wij zijn blij dat wij een jaar later deze prachtige, indrukwekkende documentaire mogen vertonen.

Entree €9,50
Tijd 20:00 uur

Human Forever - The Film

Documentaire

Wanneer

dinsdag 19 december 2023

Aanvang

20:00 uur

Einde

21:30 uur

Entree

€ 9,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!