Wat staat er op het programma

donderdag 23 december 2021
podium
Geannuleerd: Kerstconcert

Geannuleerd: Kerstconcert

Borns Kleinkoor
Aanvullende informatie:

Bericht van het Borns Kleinkoor:
“Helaas gaat het concert op donderdag 23 december a.s. niet door. Mensen die via het Kulturhus kaarten hebben gekocht, krijgen via daar bericht. Mensen die via ons kaarten hebben gekocht, mogen contact opnemen met Herman Dankaart.”

Op donderdagavond 23 december as. om 19.30 uur geeft het Borns Kleinkoor weer zijn jaarlijkse Kerstconcert. Dit Kerstconcert van het Borns Kleinkoor is inmiddels een traditie geworden in Borne. Voor menigeen is dit een baken voor het ‘op weg zijn naar Kerst’.

Ook dit jaar belooft het een sfeervolle avond te worden, kleurrijk, verrassend, traditioneel en modern. Naast traditionele Nederlandse kerstliederen staan op het programma ook mooie nieuwe en verrassende liederen uit enkele andere landen.

Samen met de zeer inspirerende dirigent Bram van der Beek heeft het Borns Kleinkoor de afgelopen maanden hard en met veel enthousiasme en plezier geoefend.

Het Kerstconcert vindt plaats in de bijzondere omgeving van de prachtige Oude Kerk.

De begeleiding is in handen van pianist Jos Beunders.

Aan het concert werken mee violist Piet Kommers en drie talentvolle jeugdige zangers.

De toegangskaarten kosten € 11,50 en zijn te bestellen via de link hiernaast of door even te bellen met de receptie van het Kulturhus: 074 265 72 00. Andere mogelijkheden: bij Herman Dankaart (06-39250590, dankaart1@home.nl) en leden van het Borns Kleinkoor.

Het is raadzaam om de kaarten tijdig te reserveren. Het aantal plaatsen in de Oude Kerk is door de coronamaatregelen zeer beperkt. Bij de ingang vindt een coronacheck plaats.

De kerk is open vanaf 19.00 uur.

Geannuleerd: Kerstconcert

Borns Kleinkoor

Wanneer

donderdag 23 december 2021

Aanvang

19:30 uur

Einde

20:45 uur

Entree

€ 11,50

Zaal

Oude Kerk

Boek nu je ticket(s)!