Wat staat er op het programma

woensdag 20 september 2023
film
Kleine All: de menselijke antenne (6+)

Kleine All: de menselijke antenne (6+)

KidsBios
Aanvullende informatie:

In de aanloop naar de nationale Week tegen Pesten hebben wij deze film over vriendschap en liefde voor onze kleine bezoekers geselecteerd.

Op een eenzame zomervakantie wordt de introverte All overgehaald om op te treden als een menselijke antenne voor zijn oude UFO-geobsedeerde buurman die denkt dat er een enorme invasievloot vanuit de ruimte onderweg is. Maar wat ze vinden is niet bepaald een enorme invasievloot. Wanneer de gammele antenne constructie instort, wordt All maar ternauwernood gered door het buitenaardse meisje Britney, die een schoolproject doet over de primitieve mensheid.

Nu moet All haar helpen thuis te komen, terwijl ze gefascineerd raakt door dit kleine voorbeeld van de menselijke soort: waarom blijft deze jongen zeggen dat het goed met hem gaat, ook al zijn zijn ouders net gescheiden. Is dat hoe alle kleine mensen werken?

FAMILIEFILM VOOR IEDEREEN VANAF 6 JAAR. Spannende en grappige 3D-animatiefilm die aan een levendig tempo de avonturen aan elkaar rijgt. Met een Pixar-achtige emotionele finale over de waarde van vriendschap en het belang van zeggen wat je écht denkt.

Kleine All: de menselijke antenne (6+)

KidsBios

Wanneer

woensdag 20 september 2023

Aanvang

15:00 uur

Einde

16:30 uur

Entree

€ 4,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!