Wat staat er op het programma

zondag 28 augustus 2022
event
Kofferbakverkoop

Kofferbakverkoop

Doe mee met de supergezellige Melbuul'n Kofferbakverkoop
Aanvullende informatie:

Doe mee met de supergezellige Melbuul’n Kofferbakverkoop op zondag 28 augustus!

Terug van weggeweest, de oergezellige Kofferbakverkoop. Tegen de achtergrond van de Melbuul’ndagen wordt het parkeerterrein vóór Kulturhus Borne op zondag 28 augustus omgetoverd tot een walhalla van vintage, brocante, curiosa, antiek en verzamelitems.

Heb jij een garage, schuur en/of zolder vol toffe spullen en lijkt het je leuk om deze vanuit je kofferbak te verkopen, huur dan een standplaats bij de Bornse Kofferbakverkoop. Turn your trash into cash! Verzeker je van deze standplaats door online een ticket te kopen; voor slechts €25,00 zit je gebeiteld en je krijgt nog koffie/thee en een lunchpakketje toe ook! Er is plek voor maximaal 40 kofferbakken.

Op de dag zelf
Heb je een ticket? Mooi! Dan kun je je op zondagochtend 28 augustus tussen 9.00 en 9.30 uur melden bij de inrit van parkeerterrein De Haven aan de Markstaat te Borne (voor ’t Kulturhus). Op vertoon van jouw ticket, wordt een standplaats aangewezen. De verkoop start om 11.00 uur.

De bonnen voor koffie/thee en lunch worden bij aankomst uitgereikt. Het lunchpakketje zal tussen 12.30 uur en 13.00 uur op te halen zijn in het Kulturhus zelf. Koffie en thee zullen we gezellig bij jou langs brengen.

Kofferbakverkoop

Doe mee met de supergezellige Melbuul'n Kofferbakverkoop

Wanneer

zondag 28 augustus 2022

Aanvang

11:00 uur

Einde

16:00 uur

Entree

€ 25,00

Zaal

Parkeerplaats De Haven

Boek nu je ticket(s)!