Wat staat er op het programma

zondag 20 februari 2022
podium
Lennon &McCartney

Lennon &McCartney

Two of Us (Lennon & McCartney Acoustic)
Aanvullende informatie:

Jop Wijlacker & Dennis Kolen zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney.

In een intieme setting wordt u meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Hun talent en bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie.

Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

Dit is een voorstelling die Kulturhus Borne presenteert in samenwerking met Schouwburg Hengelo.

Aanvang: 14.30 uur
Entree: €21,00, inclusief pauzedrankje

Let op: Bij deze voorstelling werken we met de voorwaarde Testen voor Toegang. Dit houdt in dat je via de CoronaCheck app een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag via testen voor toegang moet kunnen laten zien.

Meer informatie hierover vind je in het agenda bericht Meer mogelijk met #testenvoortoegang

Lennon &McCartney

Two of Us (Lennon & McCartney Acoustic)

Wanneer

zondag 20 februari 2022

Aanvang

15:00 uur

Einde

17:00 uur

Entree

€ 21,00

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!