Wat staat er op het programma

zaterdag 28 oktober 2023
podium
Metal-oamd
zaterdag 28 oktober 2023
podium
Metal-oamd
zaterdag 28 oktober 2023
podium
Metal-oamd

Metal-oamd

Kulturschok!
Aanvullende informatie:

Incoming Paper is host van deze metal-avond en neemt twee andere stevige bands, Stroef & A Life Aligned, mee! 

Over Incoming Paper
Incoming Paper
is een rockband uit Twente met hier en daar een rauw metal geluid. De diverse muzikale achtergronden van de vijf bandleden zorgen voor invloeden van Alter Bridge, Stone Sour en Tool. Een mix die zorgt voor een lekkere sound. De Twentse jongens zorgen voor een vurig en ongebreideld optreden met enerzijds pittige doch zwoele gitaren, drums en zang. Tussendoor moet je niet raar staan te kijken van de fijne rockballads die je klaarstomen voor het volgende incoming potje rock voor de nodige rondvliegende haren en lichamen. Kortom; een lekker rockgeluid dat aankomt! 

Over Stroef
Zonder wrijving geen glans, zonder weerstand geen warmte, zonder Stroef geen muzikaal feest! Zij zijn een coverband die het net even anders doen, maar ze hebben ook eigen nummers! Hun muziek kun je het beste beschrijven als blues/rock ‘n’roll en vleugje evergreens.

Over A Live Aligned
A Life Aligned is een christelijke metalcore band en het epitoom van ambivalentie: hard als de hel met een hart voor de Heer. Ze brengen frisse metal met meer inhoud dan een partypack Pom-Bär. Met hun keiharde insteek op dansbare ideeën en het uitschreeuwen van rake teksten wordt de eeuwenoude boodschap van hoop nieuw leven ingeblazen.

Entree: €10,00
Tijd: 20.30 uur

Metal-oamd

Kulturschok!

Wanneer

zaterdag 28 oktober 2023

Aanvang

20:30 uur

Einde

23:30 uur

Entree

€ 10,00

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!