Wat staat er op het programma

woensdag 24 november 2021
film
Sorry We Missed You

Sorry We Missed You

Filmhuis Borne
Aanvullende informatie:

100 min.
Drama

Regie: Ken Loach, Verenigd Koninkrijk, 2019

De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

Sorry We Missed You is na een omvangrijk oeuvre de laatste film van de Britse regisseur Ken Loach. Hij won in zijn carrière twee keer de prestigieuze Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes: in 2006 voor het oorlogsdrama The wind that shakes the Barley en in 2016 voor het door publiek omarmde I, Daniel Blake. Sorry we missed you werd eveneens geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Filmfestival van Cannes (dat dit jaar vanwege Corona niet doorging).

De pers over Sorry we missed you:

VPRO Cinema (★★★★) ‘Aangrijpend en levensecht geacteerd’
de Volkskrant (★★★★★) ‘IJzersterk, aangrijpend manifest’
Trouw (★★★★) ‘Een snoeiharde aanklacht tegen het economische systeem’.

Let op: bij deze voorstelling werken we met de voorwaarde Checken voor Toegang. Vergeet dus niet je coronabewijs in de CoronaCheck app of het officiële printje met QR-code mee te nemen! Meer over Checken voor Toegang lees je hier. 

Sorry We Missed You

Filmhuis Borne

Wanneer

woensdag 24 november 2021

Aanvang

20:15 uur

Einde

23:00 uur

Entree

€ 9,50

Ongeplaceerd Film Vriend

€ 6,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!