Wat staat er op het programma

zaterdag 17 juni 2023
event
't Mooi Weer Festival

't Mooi Weer Festival

Muziekcafé Borne presenteert
Aanvullende informatie:

Muziekcafé Borne presenteert ’T Mooi Weer Festival!

Stap op je fiets of trek de wandelschoenen aan voor ’t Mooi Weer Festival! Op zes buitenlocaties op Bornse bodem, het groene hart van Twente, komen tien te gekke bands spelen! En naast muziek is er van alles te doen en te zien. Loop of fiets van de ene naar de andere locatie en je hebt de hele namiddag en avond gegarandeerd een gezellige tijd! Met muziek van Bad Moon, Gaston & Funk Fusion Project, Hart & Ziel, Honeysuckle Rose, Reborne, Mash Up, Cordow, Sixtiesband The Retro’s en Barkel & Co.

De eerste editie van dit groene festival in open lucht vindt plaats op 17 juni en je raadt het al: het gaat alleen door met Mooi Weer! Dus regent ’t pijpestelen dan trek de schoenen maar weer uit en zet de fiets terug in de schuur. En dan wagen we volgend jaar een nieuwe poging. En om vast in de stemming te komen: Kan je vandaag een korte broek aan? Klik hier voor het antwoord. 

De 3 G’s
Het is Gratis, Groen en Gezond. Maar meld je, je wel even aan? Dan weten wij op wie we mogen rekenen! Op elke locatie is er eten en drinken te verkrijgen, maar je bent uiteraard net zo welkom om je eigen picknickkleed en versnaperingen mee te brengen.

In Hertme zijn we deze dag te vinden bij Jachtlust, Hedevelds Bio Ei en Spookhoes. De Zwanenhof en Kloostergaarde in Zenderen en Beekpark in Borne. Hoe mooi wil je ’t hebben?!

Over de bands

M'reen & Loes
M’reen & Loes
Yeehaw! Klaar voor een spontaan akoestisch duo die een feestje bouwen?! Dit doen M’reen en Loes door het spelen van bekende countryhits afgewisseld met wat ploaties in’t dialect.

Bad Moon
Bad Moon
Bad Moon is een coverband die inmiddels al ruim 25 jaar bestaat. Het motto is “Rocking all over the years”, wat niet alleen het repertoire omschrijft, maar ook de vriendschap tussen de bandleden. Het repertoire bevat rockclassics van bands als ZZ TOP, Golden Earring en U2. Elvis en Jerry Lee Lewis zorgen voor een beetje swing en nummers van The Scene & Van Dik Hout maken het feest compleet!

Hart en Ziel
Hart en Ziel
Hart en Ziel bestaat sinds 2022 en gaat met 100% energie de bühne op! Ze spelen de leukste nederpopklassiekers, afgewisseld met een mooi levenslied of ‘hertaling’. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bands als de Dijk en The Scene, maar ook spelen ze nummers van Nielson en Goldband. En natuurlijk mogen meezingers van Hazes of Meeuwis niet ontbreken. Als kers op de taart hebben ze nog een aantal toffe ‘hertaalde’ nummers op het repertoire. Ze spelen graag voor je ….. met hart en ziel.

Honeysuckle Rose
Honeysuckle Rose
Een muziekduo dat tijdloze muziek brengt; folk, close harmony, blues en pop. Veel nummers zijn een feest van herkenning, soms gegoten in een nieuw jasje.

Cordow
Cordow
Cordow speelt nummers over het leven en de liefde, zowel de mooie als de rauwe kanten. Geniet van akoestische versies van nummers van onder andere Anouk, Eva Cassidy en Nona. Muziek in al zijn puurheid en kwetsbaarheid. Muziek die raakt.

Reborne
ReBorne
ReBorne bestaat uit vrienden van vroeger die al sinds hun kindertijd een gezamenlijke passie delen; namelijk muziek! En nu spelen ze niets liever dan muziek uit de jaren ’60 en ’70. De stijlen wisselen zich af in nummers van onder meer The Beatles, Crosby Stills Nash, Neill Young, The Eagles, CCR, Rick Nelson en dr. Hook. Dit alles in een eigen arrangement met voornamelijk akoestische begeleiding en een voorkeur voor meerstemmige zang.

Mash Up
Mash Up
Een dynamische band bestaande uit zeven muzikanten, die allemaal afzonderlijk van elkaar veel bezig geweest zijn in het spelen en zingen van muziek. Zij hebben elkaar gevonden in MASH-UP en hebben een gevarieerd pop repertoire. MASH-UP is super enthousiast en deelt dat graag met haar publiek!

Lees hier meer over deze te gekke band! 

Barkel & CO
Barkel & CO
Barkel & CO bestaande uit Gerrie Barkel, zang en Ronny Cloesmeijer, gitaar en zang. Zij brengen mooie liedjes in een lief, stoer, en breekbaar eigen jazzy jasje.

Gaston & Funkfusion project
Gaston & Funkfusion Project
De band CoolFusion en zanger Gaston Brouwer hebben de krachten gebundeld en zijn samen het ‘Gaston & Funkfusion Project’ gestart! Het instrumentale repertoire wordt aangevuld met vocale eigen nummers en covers van Gaston and special guest Gerlo Hesselink, die aansluiten op het Funkfusion/latin en party soul repertoire. Met nummers van o.a. Al Jarreau, Gino Vannelli, Lee Ritenour, Mezzoforte, James Brown en Chaka Kan.

The Retro's
The Retro’s
Verbonden door hun liefde voor muziek brengt The Retro’s een ode aan hun grote muzikale helden als The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbinson, Chuck Berry, Elvis Presley, Cliff Richard en nog vele anderen. De jaren 60 en 70, een tijd waarin geweldige muziek is gemaakt, de tijd van de brommers, nozems, hippies, Woodstock en The Dark Side of the Moon. En deze jaren ’60 zal je deze middag zeker terug horen!

Entree: Gratis, maar wel graag even aanmelden
Tijd: 16.00-20.00 uur

’t Mooi Weer Festival wordt mede mogelijk gemaakt door FC Noaber, Borne Sport, Postcode Loterij Buurtfonds, Muziekcafe Borne/Henk Hogebrug, Hedeveld’s Bio Ei, Landgoed de Zwanenhof, Kloostergaarde/Karmeliet, Hotel Jachtlust, Spookhoes/Openluchttheater Hertme, Beekpark Bornse Maten.

't Mooi Weer Festival

Muziekcafé Borne presenteert

Wanneer

zaterdag 17 juni 2023

Aanvang

16:00 uur

Einde

20:00 uur

Entree

€ 0,00

Zaal

Buitenlocaties

Boek nu je ticket(s)!