Wat staat er op het programma

vrijdag 03 maart 2023
event
Turks Tafelen

Turks Tafelen

Kulturhus Borne
Aanvullende informatie:

Necdet en Zara Timur wonen sinds een aantal jaren in Borne, hiervoor woonden zij in Zuid-Oost Turkije (Turks-Koerdistan). Dit echtpaar neemt ons mee op een culinair smaakavontuur en laten ons kennismaken met allerlei Turkse lekkernijen: “Turkije is geografisch en cultureel een zeer rijke regio. Omgeven door de zee, is er een breed scala aan landbouw- en dierlijke producten. Het heeft echter veel verschillende culturen in de geschiedenis gehost. Als een natuurlijk gevolg hiervan werd een zeer rijke eetcultuur gevormd. Het zorgt voor een goede combinatie van geografische rijkdom en eetgewoonten van verschillende culturen. We willen inwoners van Borne graag kennis laten maken met deze rijke Turks/Anatolische eetcultuur.” 

Neem ook plaats aan de Turkse tafel, kies uit lekkere gerechten en maak kennis met eventuele nieuwe vrienden! Dankzij de kookkunsten van Necdet en Zara wordt er op deze vrijdagavond een buffet gevuld met de heerlijkste authentieke gerechten.

Het buffet is tussen 17.30-18.30 uur. Men kan dan aanschuiven en van het buffet gebruik maken, in de foyer van Kulturhus Borne. Er is plek voor maximaal 30 personen.

  • Verzeker je van een plek door vantevoren een ticket te kopen. Dit kan online en aan de KulturhusBalie.
  • Drankjes en koffie/thee zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Turks Tafelen

Kulturhus Borne

Wanneer

vrijdag 03 maart 2023

Aanvang

17:30 uur

Einde

18:30 uur

Entree

€ 13,50

Zaal

Noaberhood - Foyer

Boek nu je ticket(s)!