Wat staat er op het programma

vrijdag 10 maart 2023
podium
Vogelvrij

Vogelvrij

Fuad Hassen
Aanvullende informatie:

‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen. Fuad valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen. Ook weer nu, in zijn programma ‘Vogelvrij’.

De pandemie heeft ook Fuad aan het denken gezet. Wat als vanzelfsprekend werd gezien bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt Fuad zich af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal… Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd. Vogelvrij.

Een echte stand-up show, die Fuad de ruimte geeft om een show te maken zoals hij dat echt wil. Op zijn manier en ‘Vogelvrij’, soms in clubsetting en soms in de reguliere theaterzaal gespeeld.

Zoals het Dagblad van het Noorden al schreef “Houd Hassen in de gaten”.

De pers over Fuad:

  • “Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.” (DvhN);
  • “Fuad verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen.” (Volkskrant)
  • “Fuad Hassen (…) opnieuw een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft” (NRC)

 

Vogelvrij

Fuad Hassen

Wanneer

vrijdag 10 maart 2023

Aanvang

20:30 uur

Einde

22:00 uur

Entree

€ 16,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!