Wat staat er op het programma

zondag 16 januari 2022
podium
Wordt verplaatst: Wen d'r mar an

Wordt verplaatst: Wen d'r mar an

Helligen Hendrik
Aanvullende informatie:

Gezien de huidige strenge lockdown t/m 14 januari wordt deze voorstelling verplaatst. Zodra de nieuwe datum bekend is, krijgen kaarthouders bericht.

Berooid en verbitterd. Dat is Helligen Hendrik door toedoen van de corona-crisis. De Twentse cabaretier had aanvankelijk grootste plannen om met een bombastische circusvoorstelling langs de nationale podia te trekken. Maar die ambitie is – door de pandemie – meedogenloos in het water gevallen. Nu moet Hendrik het in zijn eentje zien te rooien, in een uitgeklede sjofele circuspiste. Toch hoeft het publiek niet te wanhopen, want de nukkige Tukker zit ook in deze show weer vol met ergernis en frustratie. En al die ontgoocheling moet natuurlijk naar buiten. Vocaal! Dus gaat Hendrik weer los. Of het nou gaat om natuurbeschermers, de VAR of eenvoudige winkelbediendes. Hendrik hanteert de botte bijl en laat niets aan duidelijk te wensen over. ‘Wen d’r mar an’, is dan ook een ouderwets avondje ‘helligheid’, waarin nuance en fijnzinnigheid weer eens ver te zoeken zijn.

Ticket: €17,50, exclusief €1,50 reserveringskosten per bestelling

Let op: Bij deze voorstelling werken we met de voorwaarde Testen voor Toegang. Dit houdt in dat je via de CoronaCheck app een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag via testen voor toegang moet kunnen laten zien.

Meer informatie hierover vind je in het agenda bericht Meer mogelijk met #testenvoortoegang

Wordt verplaatst: Wen d'r mar an

Helligen Hendrik

Wanneer

zondag 16 januari 2022

Aanvang

20:30 uur

Einde

23:00 uur

Entree

€ 17,50

1e rang Normaal

€ 17,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!